باشگاه خبرنگاران/ پذیرایی در مهمانیها و دورهمیها با فینگرفودهایی با طعمهای خوشمزه و در رنگهای مختلف کار جالب و در عین حال راحتتری است. ، یکی از آن فینگرفودهای لذیذ است که میتوانید به راحتی درست کنید. با ما همراه باشید!
مواد لازم برای مایه داخل کرپاسفناج پخته و پوره شده۱۰۰ گرم تخم مرغ دو عدد شیر۳۰۰ میلیلیتر کره ذوب شده یک قاشق سوپخوری نمک به مقدار لازم آرد۱۵۰ گرمکره یا روغن مقداری برای چرب کردن تابهطرز تهیه مایه داخل کرپمرحله اولدر ظرفی تخممرغ، شیر، اسفناج، کره و نمک را با همزن دستی هم بزنید تا مخلوط شوند. آرد را الک کنید و به تدریج به مایه اضافه و مخلوط کنید.مرحله دومتابهای کوچک را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. کف آن را با مقدار کمی کره ذوب شده چرب کنید و اضافات روغن را با دستمال حولهای بگیرید.مرحله سومیه ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید و وسط تابه بریزید و به سرعت تابه را حرکت داده و بچرخانید تا مایه به صورت یکنواخت در کف تابه پخش شود. قطر این لایه باید تا حد ممکن نازک باشد.مرحله چهارمکمی صبر کنید تا کرپ از یک سمت طلایی و روی آن بپزد و نان از لبه تابه فاصله بگیرد؛ سپس به کمک کفگیر نان را از تابه جدا و مجددا از سمت دیگر در تابه قرار دهید تا طرف دیگر نیز طلایی شود. تمام مایه را به همین ترتیب آماده کنید.