غذالند/ کباب ساتای مرغ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و عالی استوایی میباشد. ساتای (Satay) در اصل به معنای غذایی است که از گوشت قرمز و یا سفید تهیه شده و به همراه یک سس مخصوص مزه دار و سرو میشود. طبخ این کباب خوشمزه و خوش عطر بسیار راحت و آسان بوده و میتوانید آن را با هر نوع سس مورد نظر خود، چون سس چیلی، سس گوجه و ریحان، سس بادام زمینی و… نیز میل کنید.
کباب ساتای مرغ تایلندی را میتوانید به همراه پلو زعفرانی در وعده ناهار و یا به همراه نان در وعده شام سرو کنید. این کباب خوشمزه و متفاوت که با انواع ادویههای خوش عطر طعم دار شده است، یک غذای عالی و باب سلیقه همه افراد خواهد بود که از طعم و عطر آن لذت خواهند بود.مواد لازمسینه مرغ: ۲ عددلیموترش: ۱ عددسس سویا: ۲ قاشق غذاخوریروغن مایع: ۲ قاشق غذاخوریزیره سیاه: ۱ قاشق چایخوریتخم گشنیز: ۱ قاشق غذاخورینمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازمطرز تهیه:سینه مرغ را در اندازههای متوسط خرد کنید.در یک کاسه مواد زیره سیاه، تخم گشنیز و سس سویا را ریخته و مخلوط کنید.سپس آب لیمو ترش را گرفته و به مواد سس کباب اضافه و مواد را هم بزنید.در آخر نیز ادویهها را افزوده و مخلوط کنید.سینه مرغ خرد شده را داخل مواد سس ریخته و کاملاً مخلوط نمایید.ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا مرغها کاملا مزه دار شوند.سپس مرغها را به سیخ بزنید و آماده کنید.در یک ماهی تابه کمی روغن ریخته و مرغها را با حرارت ملایم بپزید.