عصرانه/ حلوای شیره انگور
عصرانه/ حلوای شیره انگور

عصرانه/ حلوای شیره انگور

کوکپد/ مواد لازم برای  ۲ نفرآرد گندم 4 تا 5 ق غنصف لیوان شیره انگورکمی گلابآب یک سوم لیوانروغن ب م لمراحلروغن رو کمی گرم کرده و آرد را اضافه میکنیم و تفت می دهیم تا بوی آرد در بیاد و رنگش عوض بشه سپس شیره انگور رو که با آب جوشیده مخلوط کردیم به همراه گلاب به آرد اضافه کرده تا آرد وسط ظرف جمع شود حلوا را به صورت گهواره ای کمی تکان دهید و سپس در ظرف کشیده وبه دلخواه تزیین کنید نوش جان 

همچنین ببینید

این افراد نباید زردچوبه مصرف کنند

این افراد نباید زردچوبه مصرف کنند

مطالعات نشان می‌دهد مصرف زردچوبه در افراد مبتلا به بیماری سلیاک (بیماری گوارشی) مضر است و در افراد مبتلا به سنگ کلیه باید با دقت مصرف شود.