کوکپد/ مواد لازم 3 عدد تخم مرغ2 لیوان سرخالی آرد2/3 لیوان ماست5 ق غ روغن مایع1 لیوان پودر شکر1 ق غ بکین پودر6 قطره اسانس وانیل1/4 لیوان پودر پسته2/3 برای کرم پسته: شیر3 ق غ نشاسته ذرت3 ق غ پودر شکر1/4 لیوان پودر پستهمراحلتخم مرغ را در دمای محیط ۳۰دقیقه قراردهید/آرد و بکین پودر را مخلوط و ۳ بارالک کنید/قابلمه قطر ۱۸ سانت را چرب کرده کمی و کاغذ گذاشته/شعله پخش کن را روی حرارت گاز قرار داده تا گرم شود. تخم مرغ هارو ۱ دقیقه باهمزن برقی بزنید تا از لختگی دربیاد سپس پودرشکر الک شده و وانیل را افزوده و تا ۱۰ دقیقه با دورتند همزن برقی آنقدر میزنیم تا حجیم و کرمی روشن دربیاد و سپس روغن مایع را افزوده هم میزنیم کمی بعد ماست افزوده با دورکند هم زن ۱ دقیقه میزنیم همزن را خاموش کرده و کنار میزاریم.
حالا آرد و بکین پودر را در ۳ مرحله اضافه کنید و با لیسک هم بزنید حالا پودرپسته را افزوده و هم بزنید. مایه آماده شده را در قابلمه بریزید و سه ضربه به زمین بکوبید تا هوای اضافه خارج شود و روی گاز و شعله پخش کن گرم شده بزارید در قابلمه را دمکنی گذاشته با حرارت خیلی کم میزاریم تا ۴۵ دقیقه پخته شود مت بعد از ۳۵ دقیقه چک کردم پخت و برگردوندم طرف دیگه کیک هم بپزه و برشته بشه فقط ۵ دقیقه کافیه. برای کرم پسته: شیر رو با پودرپسته و پودرشکر در آبمیوه گیری ریخته تا خوب میکس بشن بعد ریختم تو قابلمه کوچک با نشاسته ذرت گذاشتم روی گاز هم زدم تا مثل فرنی غلیظ بشه. من ۲ قطره رنگ خوراکی سبز هم ریختم تو مواد شیر و پسته و بعد میریزیم روی کیک با پالت صاف و پهن میکنیم با پسته و پودرپسته و شکلات چیپسی اشکی به هرسلیقه ای تزیین میکنیم