شیرینی ها/ شیرینی نان پنجره ای دوست داشتنی و خاطره انگیز
شیرینی ها/ شیرینی نان پنجره ای دوست داشتنی و خاطره انگیز

شیرینی ها/ شیرینی نان پنجره ای دوست داشتنی و خاطره انگیز

نمناک/ نان پنجره ای یک شیرینی لذیذ و سبک است،“نان پنجره ای” سریع و آسان تهیه میشود و برای دسر مهمانان شما مناسب است.چی لازم داریم :

نشاسته :3 قاشق سوپخوریآرد برنج :1 قاشق سوپخوریآرد :4 قاشق سوپخوریتخم مرغ :5 عددگلاب :2 قاشق سوپخوریشیر :1 فنجانپودر پسته :به اندازه نیازپودر شکر :به مقدار لازمروغن :به میزان لازم چطور درست کنیم:برای درست کردن نان پنجره ای باید نشاسته ، گلاب ، آرد برنج و آرد گندم را به همراه شیر با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید.سپس تخم مرغ را یکی یکی به مواد مخلوط شده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا خمیری نرم و یکدستی به وجود بیاید.اگر خمیر نان پنجره ای کمی سفت شد به آن مقداری آب یا شیر اضافه کنید.در ظرفی به مقدار کافی روغن بریزد تا با حرارت ملایم مغز روغن به آرامی داغ شود . روغن باید به مقداری باشد که تمامی سر قالب را بگیرد.بعد قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید و بعد در خمیر نان پنجره ای بزنید به طوری که خمیر 2 میلی متر از سرقالب بیرون بزند. بعد قالب را خیلی سریع در حد یک لحظه در روغن نگه دارید تا خمیر خودش را بگیرد و با یک تکان از قالب جدا شود. و وقتی که در داخل روغن سرخ و طلایی رنگ شد آن را برگردانید تا آن طرف دیگر شیرینی هم سرخ شود.سپس با کفگیر آن را بیرون بیاورید تا روغن اضافی آن کشیده شود.تمام خمیر شیرینی را به همین شکل در روغن سرخ کنید و در آخر روی شیرینی های خنک شده پودر شکر و پودر پسته بریزید و در ظرف مورد نظرتان سرو کنید. نان پنجره ای خانگیروغن را در ظرف دیگر ریخته و داغ کنید قالب نان پنجره ای را در روغن داغ قرار دهید(روغن باید تمامی سرقالب را بگیرد). سپس آن را در مایع خمیری بزنید، طوری که خمیر نان پنجره ای به اندازه 2 میلی متر از سر قالب بیرون باشد. بعد قالب را یک لحظه در روغن داغ نگه دارید. وقتی که خودش را کمی گرفت با یک تکان نان پنجره ای در روغن رها می شود. وقتی سرخ و طلایی رنگ شد، آن را بر گردانید تا آن طرف نان هم کمی سرخ شود. سپس آن را با کفگیر بر دارید تا روغن اضافی آن خارج شود.خمیر نان پنجره ای را گاهی به هم بزنید تا یک دست باشد از تمامی مواد به این صورت نان پنجره ای تهیه کرده و پس از خنک شدن شیرینی ها پودر شکر را با الک روی آنها بپاشید. سپس با کمی پودر پسته سطح شیرینی ها را تزئین کنید و با چای به عنوان عصرانه سرو کنید.نکات تکمیلی در مورد نان پنجره اینان پنجره ای جزو کیک و شیرینی - شیرینی خشک میباشدزمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقهو زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .نان پنجره ای را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 8 نفر مناسب میباشد .

همچنین ببینید

خطر سکته قلبی برای علاقه‌مندان به این نوشیدنی‌

خطر سکته قلبی برای علاقه‌مندان به این نوشیدنی‌

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که نوشیدن نوشابه‌های انرژی‌زا می‌تواند خطر کوچک اما قابل توجهی را برای تجربه یک رویداد قلبی تهدید کننده زندگی (ایست قلبی) در میان افراد مبتلا به بیماری‌های قلبی و ژنتیکی ایجاد کند.