کیک هویج خانگی با روکش کرمی ؛ یک عصرانه دلچسب
کیک هویج خانگی با روکش کرمی ؛ یک عصرانه دلچسب

کیک هویج خانگی با روکش کرمی ؛ یک عصرانه دلچسب

کتاب کاله/ کیک هویج خانگی از آن کیک‌هایی است که اگر طبق دستورالعمل دقیقی پخته نشود، نتیجه کار اصلا جالب نخواهد شد. چون اگر مقدار هویج داخل آن زیاد شود، کیک حالت خمیری و چسبناک می‌گیرد و پف نمی‌کند. اگر مقدار هویج کم باشد، کیک اصلا مزه هویج نمی‌گیرد و خوشمزه نخواهد شد. در این دستورالعمل تهیه کیک هویج تمام مقدار مواد لازم به طور دقیق گفته شده است. بدون این که مواد را کم یا زیاد کنید به طور مرحله به مرحله پیش روید تا در نهایت یک کیک خوشمزه با بافتی اسفنجی داشته باشید. علاوه بر تهیه کیک هویج خانگی در این دستورالعمل طرز تهیه روکش کرمی برای روی کیک هم به شما آموزش داده‌ایم که به طور دلخواه می‌توانید آن را تهیه کرده و برای تزئین روی کیک خود استفاده کنید.  مواد لازم برای تهیه کیک هویج خانگیهویج (رنده شده)260 گرمآرد ساده230 گرمبیکینگ پودریک قاشق چای‌خوریدارچین آسیاب شدهیک قاشق چای‌خوریمخلوط ادویه‌های دارچین، دانه گشنیز، زیره، جوز هندی، زنجبیل و میخکنصف قاشق چای‌خوریزنجبیل نصف قاشق چای‌خوریشکر قهوه‌ای230 گرمپوست پرتقال رنده شدهدو قاشق غذاخوریگردو100 گرمتخم مرغ سه عددروغن155 میلی‌لیترطرز تهیه کیک هویج خانگی با روکش کرمیمرحله اولکیک‌ها انواع مختلف و جذابی دارند که می‌توانید به مناسبت‌های مختلف آن‌ها را در خانه تهیه کنید. کیک هویج خانگی این بار بسیار راحت است و برخلاف کیک شکلاتی با اسمارتیز یا چیزکیک جادویی  خیلی سریع آماده خواهد شد.برای تهیه این کیک هویج خانگی ابتدا فر را روی دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. یک قالب کیک گرد با قطر 18 سانتی‌متر آماده کنید. قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و به کمک قلموی آشپزی آن را چرب کنید.مرحله دومسپس آرد، بیکینگ پودر و تمام ادویه‌های دیگر را داخل یک کاسه بزرگ الک کنید، دقت کنید بیکینگ پودری که استفاده می‌کنید کهنه نباشد. شکر قهوه‌ای، گردو، پوست پرتقال و هویج رنده شده را به کاسه اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند.مرحله سومزرده و سفیده تخم مرغ را داخل کاسه جداگانه ریخته و به کمک همزن برقی هر کدام را بزنید. سپس تخم مرغ زده شده را همراه روغن به مواد اضافه کنید. به کمک لیسک مواد را آرام هم بزنید تا خوب مخلوط شوند.مرحله چهارممایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای 40 دقیقه یا بیشتر تا زمانیکه کیک کاملا بپزد داخل فر قرار دهید. برای اینکه مطمئن شوید کیک کاملا پخته شده، یک سیخ یا یک چنگال داخل آن بزنید اگر مایه کیک به سیخ نچسبد، یعنی کیک پخته شده است. قالب را به یک قفسه منتقل کنید تا خنک شود. بعد از پنج دقیقه آن را برگردانید تا کاملا خنک شود.مرحله پنجمبرای مایه روی کیک، کره را داخل یک کاسه بزرگ با همزن دستی بزنید تا کاملا نرم شود. سپس پنیر خامه‌ای را به آن اضافه کنید و دوباره بزنید تا خوب کره و پنیر خوب مخلوط و یکدست شوند. پودر قند را داخل مواد الک کنید و پوست پرتقال رنده شده را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس تا وقت استفاده داخل یخچال قرار دهید.مرحله ششمبرای مارمالاد روی کیک، با دقت پوست یک پرتقال را بگیرید. آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و حرارت دهید تا شکر کاملا حل شود. در این فاصله پوست پرتقال را به صورت رشته‌های باریک ببرید. سپس آن را داخل آب و شکر بریزید و بعد یک دقیقه از روی حرارت بردارید تا کاملا سرد شود.مرحله هفتممایه پنیری که آماده کردید را از یخچال بیرون بیاورید. به کمک یک لیسک آن را روی کیک بریزید و پخش کنید. سپس مارمالاد را به روی کیک هویج خانگی خود اضافه کنید. نوش جان!فوت و فن‌های تهیه کیک هویج خانگیاگر از مزه پوست پرتقال را دوست ندارید، می‌توانید آن را به کل از دستورالعمل حذف کرده و به جای مارمالاد آموزش داده شده از مربای هویج استفاده کنید.برای نرم شدن کیک حتما مواد را قبل از استفاده کردن الک کنید. حتی بهتر است آن‌ها را دوبار الک کنید.

همچنین ببینید

ناگفته‌هایی درباره حضور پزشکیان در جبهه

ناگفته‌هایی درباره حضور پزشکیان در جبهه

فارس : یک پژوهشگر تاریخ دفاع مقدس می گوید: «مسعود پزشکیان در دوران دفاع مقدس عضو تیم «ساک به دست‌ها» بوده.»