صفر تا صد تهیه کباب برنجی
صفر تا صد تهیه کباب برنجی

صفر تا صد تهیه کباب برنجی

غذالند/ کباب برنجی یکی از غذاهای سنتی استان خراسان رضویی می باشد که ترکیب آن علاوه بر گوشت از برنج نیز استفاده می شود.تقریبا چیزی شبیه به کباب تابه ایست اما با یک رسپی متفاوت.مواد لازمگوشت : 500 گرمبرنج : ⅕ پیمانهروغن : 1 پیمانهآرد : 1 پیمانهتخم مرغ : 2 عددپیاز : 2 عددنمک : به مقدار لازمفلفل : به مقدار لازممراحل گام 1برنج را در کمی آب می پزیم و آن را با پیاز چرخ می کنیم . گام 2سپس گوشت چرخ کرده را با برنج و پیاز مخلوط کرده و هر دو را یک بار دیگر چرخ می کنیم . گام 3سپس تخم مرغ ها را در ظرفی می شکنیم و خوب هم می زنیم و همراه نمک و فلفل به مخلوط فوق می افزاییم. گام 4روی تخته ای صاف مقداری آرد می پاشیم و مخلوط به دست آمده را روی آن می گذاریم و مالش می دهیم . گام 5در آخر از این مواد قطعه قطعه بر می داریم و به شکل کباب در می آوریم و در روغن سرخ می کنیم.

همچنین ببینید

جزئیات جدید از ارسال پیجرها به لبنان

جزئیات جدید از ارسال پیجرها به لبنان

ایلنا : لبنان اعلام کرد: پیجرها قبل از رسیدن به لبنان بمب‌گذاری شدند.