روزیاتو/ کارشناسان درباره میزان استفاده از فویل در پخت غذاها ابراز نگرانی کرده و پژوهشها هم درخصوص مضرات احتمالی این کار برای سلامت ما هشدار داده اند. آیا باید از این هشدارها نگران بود؟ ادامه مطلب را در این زمینه مطالعه کنید: خطرات فویل آلومینیومیطبق تحقیقات، برخی فویلهایی که از آنها برای پخت استفاده میکنیم، به درون غذای ما نشت و به مرور مشکلاتی برای سلامتی ما ایجاد می کند. دانشمندان به بررسی خطرات بالقوهای پرداخته و به بالا بودن غلظت آلومینیوم در بافت مغز مبتلایان به بیماری آلزایمر پی برده اند. تحقیقات هم نشان داده ممکن است میان مصرف زیاد آلومینیوم و کاهش نرخ رشد سلولهای بدن انسان ارتباط وجود داشته باشد و این موضوع ممکن است برای افراد مبتلا به بیماریهای استخوانی یا اختلالات کلیوی بالقوه مضر باشد. نوع غذا، چاشنی و دمای پختتحقیقات به طور کلی نشان داده است هر چه دمای پخت غذا بالاتر باشد شرایط برای ورود آلومینیوم به غذای ما مساعدتر میشود.یک عامل دیگر اسیدیته مواد غذایی است. اگر با مواد غذایی اسیدی مثل گوجه فرنگی یا چاشنیهایی سر و کار دارید که با سرکه درست میشود، این موضوع میتواند باعث تجزیه شدن فویل و نشت هر چه بیشتر آلومینیوم به درون غذا شود.تا زمانی که در استفاده از فویل آلومینیومی در پخت غذا زیاده روی نکنید احتمالاً خطری تهدیدتان نمیکند. همیشه تعادل را رعایت کنید. از پخت زیاد مواد غذایی اسیدی با استفاده از فویل خودداری کنید.مراقب مقدار نمک و ادویهای که به غذای خود اضافه میکنید هم باشید چرا که زیاد بودن مقدار آنها هم میتواند در نشت آلومینیوم نقش داشته باشد. جایگزینهایی برای فویلروشهای متعددی برای کاهش استفاده از فویل آلومینیومی در پخت و پز وجود دارد. در بعضی موارد میتوانید به جای فویل از کاغذ پوستی استفاده کنید. به علاوه سعی کنید بیشتر غذای خانگی مصرف کنید که سالمتر است.برای کباب کردن میتوانید از توری کباب یا سیخ استفاده کنید. هنگام پخت سبزیجات در فر از ظرف پیرکس و برای پخت سیبزمینی از سینی فر استفاده کنید.
استفاده از فویل برای پخت غذا، خوب است ؟
برچسب ها آشپزی من ترفند ترفند آشپزی خانه داری