طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده
طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

طرز تهیه خوراک اسفناج خوشمزه و ساده

کتاب کاله/ به قدری خوراک اسفناج خامه‌ای خوشمزه است که می‌توان بر این معتقد بود که در دنیا دو نوع انسان وجود دارد: افرادی که خوراک اسفناج خامه‌ای را دوست دارند و افرادی که هنوز این خوراک را کلا امتحان نکرده‌اند، یا طعم یک خوراک اسفناج خوب و لذیذ را نچشیده‌اند. با این دستورالعمل قطعا جز افراد نوع اول خواهید شد. خوراک اسفناج خوشمزه خامه‌ای نوعی خوراک لوکس است که سس و ادویه‌جات آن، بافتی نرم و لطیف و عطری خاص به این خوراک داده‌اند. این خوراک را می‌توانید کنار استیک و به عنوان پیش‌غذا هم سرو کنید.مواد لازم برای تهیه خوراک اسفناج خامه‌ای خوشمزه و سادهبیبی اسفناج300 گرمکره بدون نمک دو قاشق غذاخوریپیازدو قاشق غذاخوریسیردو قاشق چای‌خوریآرد همه منظوره دو قاشق غذاخوریشیر پرچرب یک فنجانخامه یک قاشق غذاخوریپنیر پارمزان(رنده شده) نصف فنجانجوز هندی تازه رنده شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوریخردل خشک نصف قاشق چای‌خوریفلفل سیاه تازه آسیاب شده یک‌چهارم قاشق چای‌خوریپودر فلفل قرمزبه مقدار لازمنمکبه مقدار لازممرحله اولحدود چهار لیتر آب داخل یک قابلمه با مقداری نمک روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. بعد از این که آب به جوش آمد، بیبی اسفناج‌ها را اضافه کنید و بگذارید حدود 15 ثانیه در آب جوش غل بزنند. سپس آن‌ها را داخل آبکش بریزید و دورتادور آبکش پخش کنید تا آبشان گرفته شود.مرحله دومدر این فاصله سراغ تهیه سس خوراک بروید. پیاز را رنده کرده و سیر را به صورت خیلی ریز خرد کنید. یک ماهیتابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کره را داخل آن ذوب کنید سپس سیر و پیاز را به کره اضافه کرده و حدود یک دقیقه آن‌ها را با هم تفت دهید.مرحله سومآرد را به صورت منظم همراه با همزدن مرتب روی مواد داخل تابه بپاشید. سه دقیقه زمان کافیست تا آرد با مواد تفت بخورند. از اسفناجی که با این سس طعم‌دار شده می‌توانید در تهیه خوراک مرغ و اسفناج استفاده کنید.مرحله چهارمبعد از سه دقیقه خامه و شیر را اضافه کنید و حدود پنج دقیقه مخلوط را به آرامی و به طور مداوم هم بزنید تا سس جوش آمده و به اندازه کافی غلیظ شود. سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا حدود دو دقیقه دیگر سس روی حرارت بماند. این خوراک را می‌توان نوعیدیپ اسفناج گرم به حساب آورد.مرحله پنجمپنیر پارمسان رنده شده و بیبی اسفناج‌ها را به قابلمه اضافه کنید. جوز هندی را هم داخل قابلمه رنده کنید. نمک و فلفل‌ها را اضافه کنید و مواد را با هم مخلوط کنید. صبر کنید تا مواد با حرارت خیلی کم گرم شوند. خوراک اسفناج آماده است.چند نکتهمهم‌ترین مرحله برای تهیه این خوراک، تهیه سس آن است. بنابراین این مرحله را با دقت و زمانبندی که گفتیم طی کنید و آرد را به طور منظم هم بزنید.غلظت این خوراک بعد از سرد شدن بیشتر می‌شود؛ بعد از این که آن را از روی حرارت برداشتید سریع سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar

همچنین ببینید

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور: انتظار نداریم وعده های شما به این زدی محقق شود؛ اما جلوی تکرار اشتباهات دولتهای گذشته را بگیرید

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور: انتظار نداریم وعده های شما به این زدی محقق شود؛ اما جلوی تکرار اشتباهات دولتهای گذشته را بگیرید

رئیس‌ جمهور پزشکیان در مصاحبه دیروزش که اولین مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی بود، برنامه روشنی که نشان بدهد قرار است محوری‌ترین تعلیم نهج‌البلاغه یعنی عدالت در زندگی مردم ایران جاری شود ارائه نداد.