فوت و فن تهیه پودر لیمو عمانی خانگی
فوت و فن تهیه پودر لیمو عمانی خانگی

فوت و فن تهیه پودر لیمو عمانی خانگی

سرآشپز پاپیون/ پودر لیمو عمانی یا گرد لیمو به راحتی میتوانید در منزل درست بکنید. با لیمو عمانی خشک زرد یا لیمو عمانی خشک سیاه هر کدام دوست داشتید میتوانید پودر لیمو درست و استفاده کنید.ولی توجه داشته باشید حتما برای تلخ نشدن پودر لیمو هسته آن را جدا و بعد آسیاب کنید چون اگر جدا نکنید باعث تلخی پودر لیمو عمانی می‌شود.

مواد لازم پودر لیمو عمانی خونگیلیمو عمانی درسته۵۰۰ گرمطرز تهیه پودر لیمو عمانی خونگیزمان تهیه ۴۰دقیقهدر مرحله اول حتما لیمو عمانی کاملا خشک باشد وهیچ رطوبتی نداشته باشد. سپس لیمو عمانی خشک شده زرد رنگ را خرد کنید و دانه های آن را جدا کنید چون باعث تلخی پودر لیمو عمانی می‌شود.سپس آنها را در هاون دستی کوبیده و بعد در آسیاب برقی به پودر تبدیل کنید. اگر دوست داشتید میتوانید ۲ مرتبه آسیاب کنید و یا الک کنید.سپس پودر لیمو عمانی را داخل یک شیشه در دار بریزید ودر جای خنک نگهداری کنید.موارد استفاده از پودر لیمو در غذاها بسیار زیاد است و به عنوان یک چاشنی بسیار کاربرد دارد که در زیر نکته ها به آن اشاره می‌کنم.سایر نکات پودر لیمو عمانی خونگینکته :1 :موارد استفاده از پودر لیمو عمانی خونگی :* برای انواع خورش ها*آبگوشت ها* انواع پلوها ومجبوس عربی و...*مرباها*کیک ها* سس هاو....کاربرد این چاشنی بسیار زیاد است. 2: حتما قبل از آسیاب کردن هسته لیمو عمانی ها جدا بکنید چون باعث تلخی پودر می‌شود. 3: شما می توانید به صورت جداگانه هم پودر لیمو عمانی سیاه وهم پودر لیمو عمانی زرد به همین راحتی در منزل درست بکنید.

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar

همچنین ببینید

حمله اسرائیل به جنوب لبنان / ۵۰ بار بمباران در ۴۰ دقیقه

حمله اسرائیل به جنوب لبنان / ۵۰ بار بمباران در ۴۰ دقیقه

مهر : یک پایگاه خبری از بمباران روستاهای مختلف جنوب لبنان توسط اسرائیل خبر داد.