خراسان/ برای این که خورش شما خوشمزه تر شود باید نکاتی را رعایت کنید که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم :1- معمولا در خورشها ترشی اضافه میشود و بعضی آبغوره و بعضی آبلیمواضافه می کنند. اگر این ترشی در خورش بجوشد رنگ آن را تغییر میدهد، بنابراین بهترین زمان اضافه کردن آبلیمو وقتی است که تازه زیر خورش را خاموش کردهاید.2- رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید. این کارخورش را خوش رنگ میکند.3- اگرخورش شور شد، یک سیب زمینی به آن اضافه کنید تا شوری آن را بگیرد.4- اگر خورش شما چرب بود ، چند قطعه یخ را داخل پاکت فریزری بریزید، در آنرا محکم ببندید ودر غذا بیندازید تا چربیها دور آن جمع شود.۵- برای تهیه خورش قیمه لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید.۶ - برای خوشمزهتر شدن خورش فسنجان از آب سرد استفاده و آنرا کم کم به گردو اضافه کنید تا گردوها روغن بیشتری پس بدهند.۷- - خورش قورمه سبزی به زمان بیشتر و دمای کم نیاز دارد تا کاملا جا بیفتد. برای بهتر شدن مزه آن از آب قلم گوساله استفاده کنید.۸- نحوه سرخ کردن بادمجان رژیمی برای قیمه بادمجان ابتدا آب را در قابلمه ای جوش بیاورید وکمی روغن و نمک بریزید . سپس بادمجان ها را داخل آب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش کنید. بعد از آن بادمجان ها را سرخ کنید. روش دیگری هم برای سرخکردن بادمجان وجود دارد ، این که بادمجانها را باکمی آرد آغشته و بعد در ماهی تابه سرخکنید.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar