کوفته بادمجان کبابی یک غذای ترکیه ای ساده
کوفته بادمجان کبابی یک غذای ترکیه ای ساده

کوفته بادمجان کبابی یک غذای ترکیه ای ساده

سرآشپز پاپیون/ از سری غذاهای ترکیه ای عااالی....یه تنوع غذایی خوشمزه ومتفاوت...مواد لازم کوفته بادمجان کبابیبادمجان کبابی شده۲ عددسیب زمینی آب پز (متوسط)۲ عددجعفری خردشده۱/۲ پیمانهپنیر پیتزا۱ پیمانهتخم مرغ۱ عددپیاز۱ عددسیر۱ حبهآرد سوخاری (برای داخل کوفته)۱/۲ پیمانهآرد معمولی۱ پیمانهنمک و فلفل سیاه به مقدار لازمنعنا خشک ۱ قاشق چای خوریآرد سوخاری (برای سرخ کردن)۱/۲ پیمانهطرز تهیه کوفته بادمجان کبابیزمان تهیه ۳۰دقیقهزمان پخت ۵۰دقیقه۱بادمجان را کبابی کنید جعفری را ریز خرد کنید سیب زمینی را آبپز وریز خرد کنید پیاز را رنده وآبش را بگیرید سیر را رنده یا له کنید..۲برا کبابی کردن بادمجونا اونا رو با پوست بذارین رو شعله پخش کن وحرارتو کم کنین..هر ازگاهی بچرخونین تا کاملا کبابی بشن..بعد پوستشونو بگیرین وریز خرد کنین..۳حالا بادمجان کبابی خرد شده+سیب زمینی آبپز ریز خرد شده+پنیر پیتزا+پیاز رنده شده اب گرفته شده+جعفری خرد شده+سیر له شده+آرد سوخاری+نمک وادویه+پودر نعناع خشک +وتخم مرغ رو بریزین وورز بدین..حالا آرد معمولی رو کم کم اضافه کنین تا کوفته هاتون قابلیت شکل گرفتن داشته باشن..شاید یکم بیشتر از دستور آرد ببره...شاید..۴حالا کوفته ها رو بصورت توپی یا مثل کتلت ضخیم شکل بدین وتو آرد سوخاری بغلطونین وتوی روغن داغ سرخ کنین وبعد سرخ شدن بذارین رو دستمال آشپزخونه تا روغن اضافیشو جذب کنه..حالا شمایین ویه دلبرجانی از دیار ترک...سایر نکاتکوفته بادمجان کبابیروغن رو زیاد نریزین با حوصله وبا حرارت کم هر دو طرف کوفته ها رو سرخ کنین ..پنیر پیتزا واقعا خوشمزش میکنه پس بهیچ عنوان حذفش نکنین..ریختن نعناع تاثیر زیادی نداره اگه دوست ندارین میتونینحذفش کنین.. میزان آرد با توجه به درشتی تخم مرغ،بزرگی بادمجوناممکنه یکم، کم وزیاد بشه...

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندیدinstagram.com/akharinkhabar

همچنین ببینید

انفجار در معدن زغال‌سنگ معدنجوی طبس/ ۲۰ کارگر مشغول کار بودند

انفجار در معدن زغال‌سنگ معدنجوی طبس/ ۲۰ کارگر مشغول کار بودند

ايسنا : نشت گاز در یکی از کارگاه‌های شرکت زغال‌سنگ معدنجوی طبس، باعث انفجار شد.