غذالند/ خوراک ماهیچه، یکی از غذاهای اصیل و معروف ایرانیان است که در اکثر مجالس و مهمانی های خاص سرو می شود. این غذای خوشمزه و لذیذ معمولاً به همراه پلو و یا باقلا پلو سرو می شود که البته می توان جزو غذاهای دشوار و زمان بر نام برد. ما در این رسپی سایت غذالند، طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی و خوشمزه اما در عین حال، راحت و ساده را به شما آموزش می دهیم.این خوراک خاص و عالی را می توانید هم در مهمانی ها و مجالس رسمی سرو نمایید و هم در روزهای عید و برای پذیرایی در اعیاد آماده کنید. باقلا پلو نیز یکی دیگر از پلوهای محبوب ایرانی است که ترکیب آن با گوشت تازه و طعم دار کردن مخصوص آن بسیار عالی و ویژه خواهد شد. از این رو می توانید با صرف زمان متوسط و معقول، یک غذای عالی و خاص برای مهمانان خود تدارک ببیند.
مواد لازمماهیچه گوسفند: ۴ عددهویج متوسط: ۲ عددپیاز متوسط: ۲ عددکرفس: 100 گرمبرگ بو: 2 عددرب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوریحبه سیر: ۲ عددآب جوش: ۱ لیوانروغن: به مقدار لازمعصاره گوشت الیت: به مقدار لازمنمک، زردچوبه، دارچین، زعفران و فلفل سیاه: به مقدار لازممراحل گام 1ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای خرد کرده و در قابلمه کمی تفت دهید. گام 2سپس ماهیچه ها را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی آن گرفته شود. گام 3ساقه کرفس خرد شده، برگ بو، سیرهای خرد شده، دارچین و فلفل سیاه را به قابلمه اضافه و بگذارید ۲۰ دقیقه، ماهیچه ها سرخ شود. گام 4در یک ظرف دیگر کمی روغن و رب گوجه فرنگی را مخلوط کنید. گام 5سپس ۱ لیوان آب جوش، عصاره الیت، نمک و زردچوبه را نیز اضافه و سس را کاملا مخلوط کنید. گام 6بعد از جوش زدن سس ماهیچه، آن را به قابلمه ماهیچه ها افزوده و مخلوط کنید. گام 7هویج ها را نیز حلقه ای خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. گام 8حدود ۲ تا ۳ ساعت صبر کنید تا ماهیچه ها با حرارت ملایم بپزد.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید