خراسان/ چی لازم دارم:
روغن زیتون – 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط خردشده – یک عدد ساقه کرفس متوسط خردشده – 2 عدد سیر رنده شده – 2 حبه سیب زمینی خردشده – 900 گرم پودر گشنیز – یک قاشق چایخوری پاپریکا – یک قاشق چایخوری نمک – یک قاشق چایخوری فلفل سیاه – یک چهارم قاشق چایخوری آب سبزیجات – 4 پیمانه چطور بپزم:1- روغن را در یک قابلمه روی حرارت متوسط داغ کنید. پیاز و کرفس را اضافه کنید و بپزید تا نرم شود (حدود ۶ تا ۸ دقیقه). سیر را اضافه کنید و بگذارید یک دقیقه دیگر بپزد. سیب زمینی، گشنیز، پاپریکا، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید و یک دقیقه بپزید.2- آب سبزیجات را اضافه کنید و وقتی جوش آمد، حرارت را کم کنید تا سیب زمینیها نرم شود (حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه).3- حدود دو پیمانه از مواد را داخل مخلوط کن بریزید و هم بزنید تا نرم شود. پوره به دست آمده را به سوپ برگردانید و داغ میل کنید.
به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید