پیتزای سیب زمینی؛ شام پرکالری ورزشکاری
پیتزای سیب زمینی؛ شام پرکالری ورزشکاری

پیتزای سیب زمینی؛ شام پرکالری ورزشکاری

اطلاعات/ اگر دنبال تهیه یک غذای ساده و خوشمزه و متفاوت هستید، پیتزای سیب زمینی را به شما پیشنهاد می‌کنیم.در این پیتزا می‌توانید جز مواد لازمی که ذکر کرده ایم، از مواد دلخواهتان هم استفاده کنید.چی لازم دارم:‏سیب زمینی ۴ عددپپرونی ۶۰ گرمپیاز یک عدد کوچکسیر ۱ حبه‏گوجه فرنگی ۴ عدد ‏پنیر موزارلا ‏۱۰۰ گرمروغن زیتون یک قاشق غذاخورینمک و فلفل به مقدار لازمچطور بپزم:فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.سیب زمینی‌ها را بشویید، روی آنها را با چنگال سوراخ کنید و در فر به مدت یک ساعت بپزید.گوجه فرنگی، پیاز و سیر را ریز خرد کنید. در یک قابلمه ابتدا پیاز و سیر را تفت داده و بعد پپرونی و گوجه فرنگی‌ها را اضافه کنید.۵ دقیقه که همه مواد با هم پختند، نمک و فلفل را افزوده و مواد را از روی گاز بردارید. ‏حالا سیب زمینی‌های پخته شده را پوست بگیرید و به صورت حلقه‌ای برش دهید.آن‌ها را داخل ظرف مناسب فر قرار دهید و به اندازه لازم از مواد به کمک قاشق روی برش‌های سیب زمینی بگذارید. بعد مقداری از پنیر موزارلای رنده شده را روی هر سیب زمینی بریزید و ظرف را حدود پنج دقیقه داخل فر قرار دهید‎.‎‏پیتزا سیب زمینی ساده و خوشمزه آماده است. روی آن را با مقداری برگ ریحان تزئین کرده و سرو کنید‎.نکته:‏‎‎بهتر است برای تهیه این پیتزا از سیب زمینی‌های درشت استفاده کنید تا مواد را راحت روی سیب زمینی بچینید‎.چون پپرونی‌ها تند هستند، هنگام اضافه کردن فلفل کمی مواد را بچشید و در صورت نیاز و بسته به سلیقه‌تان فلفل اضافه کنید‎.‎اگر گیاهخوار هستید، می‌توانید پپرونی را از دستور حذف کرده و به جای آن، قارچ ورقه‌ای خرد شده استفاده کنید.‏

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید

همچنین ببینید

آغاز تولید نوشابه زمزم ایران در عراق

آغاز تولید نوشابه زمزم ایران در عراق

با راه‌اندازی خط تولید نوشابه‌ «کولای زمزم» در اقلیم کردستان عراق، تولید نوشابه ایرانی زمزم در مقصد صادراتی عراق آغاز شد.