میز اردور/ سس پنیری برای فست فودهای لذیذ خانگی
میز اردور/ سس پنیری برای فست فودهای لذیذ خانگی

میز اردور/ سس پنیری برای فست فودهای لذیذ خانگی

پارسی دی/ سس پنیری یا دیپ پنیری امروزه در رستوران ها و فست فود بسیار پر طرفدار شده است. می توانید این سس را کنار سینی مزه خود درست کنید و با انواع ساندویج ها و برگر ها سرو کنید. در کشور های شرقی این سس پنیری را با لابستر سرو می کنند، پنیر چدار در ۸۰۰ سال پیش به طور تصادفی کشف شد. این پنیر یکی از محبوب ترین ها در کشور انگلیس و سپس در آمریکا می باشد. چی لازم دارم:خامه پر چرب ۱/۲ لیوانپودر سیر ۱/۲ قاشق مربا خوریکره ۱ ق غذا خوریآرد ۱ ق غذا خوریپنیر چدار رنده شده ۱ لیواننمک و فلفل به مقدار لازم چطور بپزم:مرحله اول : تفت آرد و کرهابتدا یک شیر جوش یا ظرف گود و نسوز را روی حرارت می گذاریم و کره را اضافه می کنیم تا ذوب شود، آرد و نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و الک کنید سپس به کره اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا خوب مخلوط شوند و آرد طلایی شود.مرحله دوم : اضافه کردن خامهخامه را با تند ترین دور همزن خوب بزنید اگر خامه خیلی سفت بود مقداری شیر اضافه کنید سپس مخلوط خامه را به آردمون اضافه می کنیم.مرحله سوم : اضافه کردن پنیر چدارپنیر چدار را رنده کنید و به مخلوط مون اضافه کنید و مدام هم بزنید تا ته نگیرد و همه مواد به صورت یکنواخت با هم مخلوط شوند و در آخر پودر سیر و مقداری فلفل را اضافه می کنیم و از روی حرارت برداشته و با غذای مورد نظر سرو می کنیم. پارسی دی به شما پیشنهاد می دهد این سس خوشمزه را با همبرگر مرغ و یا همبرگر گیاهی که قبلا به شما آموزش دادیم امتحان کنید. نوش جاننکات کلیدی تهیه سس پنیریدر تمامی مراحل حرارت باید بسیار ملایم و کم باشد.در صورت تمایل در انتها مقداری پنیر پارمزان اضافه کنید.اگر از رنگ سس راضی نبودید مقداری زعفران به آن اضافه کنید.می توانید از پنیر های ورقه ای نیز استفاده کنید در آن صورت نیازی به رنده شدن نیست.این سس به صورت تند نیز سرو می شود.این سس را سعی کنید برای هر بار استفاده تهیه کنید تا تازه باشد.می توانید این سس را بمدت یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

به پیج اینستاگرامی «کم خبر» بپیوندید

همچنین ببینید

تجمع بازنشستگان کارگری در چند شهر + عکس

تجمع بازنشستگان کارگری در چند شهر + عکس

ایلنا : شماری از بازنشستگان کارگری در چند شهر تجمع اعتراضی ترتیب دادند.