غذای اصلی/ پیراشکی سیب زمینی با خمیر
غذای اصلی/ پیراشکی سیب زمینی با خمیر

غذای اصلی/ پیراشکی سیب زمینی با خمیر

پارسی دی/ پیراشکی سیب زمینی یکی از انواع پیراشکی ها می باشد که بسیار خوشمزه و راحت تهیه می شود و بسیار مناسب دورهمی و تولد و یک وعده غذایی می باشد، پیراشکی سیب زمینی در اصل برای کشور روسیه می باشد که در این کشور بسیار محبوب است. برای تهیه این غذای خوشمزه می توانید هم از خمیر های آماده پیراشکی استفاده کنید و هم از خمیری که ما در آموزش امروز به شما می دهیم، مواد میانی پیراشکی سلیقه ای می باشد و می توانید آنها را در روغن سرخ و یا در فر تهیه کنید. در آموزش خمیر امروز شما نیازی به استراحت خمیر ندارید و خیلی سریع و فوری این خمیر تهیه می شود و نیاز به خمیر مایه ندارد. امروز در پارسی دی یکی از خوشمزه ترین پیراشکی سیب زمینی را به شما یاد می دهیم با ما همراه باشید.چی لازم دارم:ماست ۱/۲ پیمانهجوش شیرین ۱ ق چ خوریتخم مرغ ۲ عددروغن مایع ۳ ق غذا خوریآرد ۲ لیوان ( در حدی که خمیر به دست نچسبد )مواد لازم برای تهیه مواد میانی پیراشکیسیب زمینی ۳ عددپیاز ۱ عددجعفری ۱ ق غذا خورینمک و فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه و تخم گشنیز به مقدار لازم چطور بپزم:مرحله اول : تهیه خمیر پیراشکیابتدا داخل کاسه ماست شیرین را به همراه جوش شیرین می ریزیم و برای ۵ دقیقه می گذاریم تا جوش شیرین فعال شود و ماست پف کند سپس تخم مرغ و روغن را اضافه و مخلوط می کنیم سپس آرد را که از پیش سه بار الک کردیم به مخلوط تخم مرغی اضافه می کنیم و با قاشق چوبی هم زده تا خمیر جمع شود. در صورت نیاز از آرد بیشتری استفاده کنید. خمیر را روی میز کار بیاورید و به مدت ۱۰ دقیقه خوب ورز بدهید تا چسبندگی خمیر از بین برود خمیر را داخل کاسه گذاشته و روش را با سلفون یا پارچه بپوشانید تا وقتی که مواد میانی را درست می کنید خمیر خشک نشود.مرحله دوم : مواد میانیسیب زمینی ها را آبپز کرده و پوستش را می گیریم ( سعی کنید سیب زمینی ها خیلی له نشود ) سپس مکعبی خرد کرده و کنار بگذارید تا خنک شود. پیاز را شسته و خلالی خرد می کنیم و داخل تابه مقداری روغن ریخته و پیازها را اضافه می کنیم کمی که تفت خورد و سبک شد سیب زمینی ها را به همراه ادویه ها اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم و از روی حرارت برمیدارم و جعفری ساطوری شده را اضافه می کنیم و می گذاریم تا مواد خنک شود.مرحله سوم : پخت پیراشکی سیب زمینیخمیر را چونه گرفته و با وردنه صاف کنید با لیوان یا قالب گرد کاتر بزنید و مواد میانی را مرکز دایره بریزید و طرف دیگر خمیر را روی هم بیارید و با چنگال کناره خمیر را شکل دهید. برای پخت می توانید از دو روش عمل کنید هم در فر و هم سرخ کردن. برای سرخ کردن داخل تابه روغن ریخته تا داغ شود سپس پیراشکی را درون روغن داغ سرخ می کنیم و روی دستمال روغن گیر قرار می دهیم تا روغن اضافی آن خارج شود. در روش دوم پیراشکی ها را به کمک زرده تخم مرغ رومال کنید و مقداری کنجد روی آن بپاشید و در فر از قبل گرم شده بمدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه قرار دهید. نوش جان

همچنین ببینید

دستور همتی به ۵ وزارتخانه: طرح‌های اقتصادی بخش خصوصی را دولت ضمانت کند/ شرط دریافت تضامین دولتی مشخص شد

دستور همتی به ۵ وزارتخانه: طرح‌های اقتصادی بخش خصوصی را دولت ضمانت کند/ شرط دریافت تضامین دولتی مشخص شد

«عبدالناصر همتی» با ارسال نامه ای به وزیر صنعت معدن و تجارت، وزیر نیرو، وزیر نفت،وزیر راه و شهرسازی و وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی، آمادگی این وزارتخانه برای ارائه تضامین دولتی به طرح‌های اقتصادی بخش غیر دولتی را اعلام کرد.