ایرنا/ پاستاها آنقدر متنوعاند که هیچوقت تکراری نمیشوند. یکی از جذابترین پاستاها پاستای ریحان است که عطر و طعم بینظیری دارد.مواد لازم برای تهیه پاستای ریحان:کره: یک قاشق غذاخوریپیاز متوسط (خرد شده): یک عددسیر (رنده شده): دو تا سه حبهریحان تازه (خرد شده): یک فنجانسبزیجات خشک به انتخاب خودتان (ریحان، رزماری، آویشن، مریمگلی): یک قاشق غذاخوریخامه صبحانه: یک فنجانآبلیمو: یک یا دو قاشق غذاخورینمک و فلفل سیاه: به مقدار لازمپاستا (پختهشده): ۵۰۰ گرم طرز تهیه و دستور پخت پاستا با سس ریحان:۱. کره را در ماهیتابهای بیندازید تا آب شود، سپس پیاز خردشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا نرم و طلایی شود.۲. سیر رندهشده، ریحان و سبزیجات خشک را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. ۳۰ ثانیه دیگر صبر کنید.۳. خامه صبحانه را اضافه کنید و بگذارید ۶ تا ۷ دقیقه بجوشد تا خوب نرم شود.۴. ترکیبات سس پاستا را درون مخلوطکن بریزید تا خوب هم بخورد.۵. سس را درون ماهیتابه برگردانید و به آن آبلیمو و نمک و فلفل سیاه بیفزایید و بگذارید کمی دیگر بجوشد. اکنون سس پاستا آماده است.۶. در یک قابلمه بزرگ، مقداری آب بریزید. وقتی جوش آمد پاستا را به آن بیفزایید؛ وقتی پاستایتان نرم شد، محتویات قابلمه را درون آبکش بریزید.۷. پاستا را دم نکنید، بلکه آن را با سس مخلوط کنید. حالا میتوانید آن را میل کنید.
طرز تهیه پاستای ریحان؛ عطر و طعمی که غافلگیرتان میکند
برچسب ها فست فود