عقب‌نشینی شاخص‌های اصلی وال‌استریت
عقب‌نشینی شاخص‌های اصلی وال‌استریت

عقب‌نشینی شاخص‌های اصلی وال‌استریت

وال استریت ظرف 2 روز پایانی هفته جاری منتهی به روز جمعه ششم ماه مه در مسیر کاهش ارزش قدم برداشت؛ ترس سرمایه‌گذاران از افزایش بیشتر نرخ بهره در ایالات متحده آمریکا عامل اصلی این قرمزپوشی بود.

فدرال رزرو تا به حال در سال جاری میلادی 2 مرتبه نسبت به رشد نرخ بهره اقدام کرده است؛ در گام ابتدایی ظرف ماه آوریل نرخ بهره در این کشور 0.25 درصد افزایش داشت و در ماه مه نیز بانک مرکزی این کشور نسبت به افزایش 0.5 درصدی نرخ بهره اقدام کرد و به این ترتیب نرخ بهره به یک درصد رسید. با وجود افزایش 2 مرحله‌ای نرخ بهره در این کشور همچنان رالی صعود تورم ادامه‌دار شده و این موضوع احتمال تشدید سیاست انقباضی از سوی فدرال رزرو را مطرح کرده است. احتمال افزایش نرخ بهره در ماه‌های آینده سقوط وال‌استریت را در روزهای پایانی هفته به همراه داشت.  

در عین حال در این روز شاخص داو نیز بدترین عملکرد روزانه را پس از اکتبر 2020 تجربه کرد.

مگان هورنمن، مدیر ارشد سرمایه‌گذاری در Verdence Capital Advisors می‌گوید: سرمایه‌گذاران در حال حاضر به موارد اساسی مانند سود شرکت‌ها نگاه نمی‌کنند و رفتار آن‌ها معمولا احساسی است.

چشم‌انداز افزایش نرخ بهره باعث شده تا سرمایه‌گذاران پتانسیل درآمدی خود در سال آتی را در هاله‌ای از ابهام بدانند و برای خروج از بازار اقدام کنند.

بانک مرکزی ایالات متحده روز چهارشنبه چهارم ماه مه همان‌طور که انتظار می‌رفت، نرخ بهره را نیم درصد افزایش داد و جروم پاول، رئیس فدرال رزرو، صراحتا افزایش 75 واحدی در نشست آتی را رد کرد.

در این شرایط نگرانی‌ها در مورد حرکت‌های فدرال رزرو، درآمدهای متفاوت برخی شرکت‌های بزرگ فعال در بازار سهام آمریکا، استمرار جنگ میان روسیه و اوکراین و قرنطینه چین به دلیل شیوع کرونا در این کشور مهم‌ترین پارامترهای اثرگذار بر وال‌استریت هستند.

همچنین ببینید

وقوع آتش‌سوزی گسترده در پایتخت سوریه/ علت چه بود؟

وقوع آتش‌سوزی گسترده در پایتخت سوریه/ علت چه بود؟

مهر : رسانه دولتی سوریه بامداد امروز از وقوع آتش سوزی گسترده در پایتخت این کشور خبر داد.