آغاز واردات خودرو از منطقه آزاد اقتصادی ارس/ چه خودروهایی وارد می‌شود؟
آغاز واردات خودرو از منطقه آزاد اقتصادی ارس/ چه خودروهایی وارد می‌شود؟

آغاز واردات خودرو از منطقه آزاد اقتصادی ارس/ چه خودروهایی وارد می‌شود؟

 علی نوید،  معاون اقتصادی سازمان منطقه آزاد ارس، جمعه شب با اعلام این خبر گفت: بر اساس مصوبه هیات وزیران، واردات انواع خودروی کامیون، کشنده، ون، مینی‌بوس و اتوبوس تا پنج سال کارکرد (نو و مستعمل) و سواری صفر کیلومتر با پلاک منطقه آزاد ارس از طریق این منطقه آغاز شد.

نوید افزود: بر اساس این مصوبه واردات خودروهای سواری صفر تا سقف ۲۵۰۰ سی‌سی و ۴۰ هزار یورو و به‌شرط اخذ مجوز خدمات فنی از توسعه تجارت (به‌غیر ازخودروهای تولید کره جنوبی و آمریکا) و در خصوص خودروهای سنگین صرف بشرط اینکه تولید آمریکا نباشد، آزاد است.

وی اظهار کرد: کلیه اشخاص حقیقی و حقوقی می‌توانند با طی مراحل قانونی و اخذ مجوز از معاونت اقتصادی و سرمایه‌گذاری این سازمان و رعایت مقررات، اقدام به واردات انواع خودرو کنند.‌

نوید با اعلام اینکه تا امروز بیش از یکهزار خودرو برای واردات به ارس ثبت آماری شده‌اند و حدود ۵۰ خودرو نیز تخلیه و قبض انبار شده‌اند، عنوان کرد: با همکاری نیروی انتظامی و اداره استاندارد مراحل شماره‌گذاری و ترخیص در حال انجام است.

وی با تاکید بر اینکه محدوده تردد این خودروها همان محدوده قبلی خودروهای پلاک ارس است، متذکر شد: خریداران نسبت به سوء استفاده احتمالی افراد سود جو در خصوص پیش‌فروش و اخذ وجوه هوشیار باشند.

به گزارش ایرنا، منطقه آزاد ارس شامل بخش هایی از ۲ شهرستان جلفا و خداآفرین در شمال‌غرب ایران در نقطه صفر مرزی و در مجاورت با کشور ارمنستان، جمهوری آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان استقرار یافته است.

منطقه آزاد ارس با ۷۱ هزار و ۸۰۰ هکتار گستره در محدوده جلفا، ایری و سیه رود، نوردوز، خداآفرین و قلی بیگلو و داشتن سه گمرک شامل جلفا، نوردوز و خداآفرین از ظرفیت های خوبی برای سرمایه گذاری داخلی و خارجی و رونق اقتصادی استان برخوردار است و به عنوان صنعتی ترین مناطق آزاد کشور مطرح بوده و در مسیر توسعه صادرات و تجارت با کشورهای منطقه گام برمی دارد.

این منطقه علاوه بر ایفای نقش صنعت آذربایجان شرقی، صادرات و واردات استان با داشتن دشت‌های وسیع حاصلخیز، قرار گرفتن در مجاورت رودخانه مرزی و پرآب ارس و ۵۰۰ هکتار اراضی کشت گلخانه ای، در تولیدات و صادرات محصولات این حوزه قطب اصلی کشور و در پیشانی استان قرار دارد.

همچنین ببینید

کدام رب سالم‌تر است؛ رب خانگی یا صنعتی؟

کدام رب سالم‌تر است؛ رب خانگی یا صنعتی؟

یک دکترای تخصصی بهداشت می‌گوید: رب گوجه خانگی معمولاً در شرایط کنترل نشده تولید می‌شود.