موضوع اصلی سیاست خارجی ترامپ؛ چین یا ایران؟
موضوع اصلی سیاست خارجی ترامپ؛ چین یا ایران؟

موضوع اصلی سیاست خارجی ترامپ؛ چین یا ایران؟

دونالد ترامپ چهارسال پس از دوری از کاخ سفید، بار دیگر به دفتر بیضی‌شکل رئیس‌جمهور برمی‌گردد. اتفاقی که با سنت همیشگی دوحزبی در آمریکا و تبدیل شدن ترامپ به نامزد نهایی حزب جمهوری‌خواه، احتمالی ۵۰ درصدی داشت و در نهایت حادث شد. با توجه به اهمیت سیاست‌های آمریکا و تاثیرگذاری آن بر معادلات بین‌المللی، کشورهای مختلف خود را برای یک دوره چهار ساله دیگر از زمامداری ترامپ در آمریکا آماده کرده‌اند.  پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات آمریکا، این مساله مورد توجه قرار گرفت که آیا رئیس‌جمهور جدید آمریکا همان سیاست‌های سال ۲۰۱۶ تا ۲۰۲۰ را در پیش خواهد گرفت یا قرار است تغییراتی در سیاست‌های خود اعمال کند. به طور مشخص، ما در ایران به این موضوع توجه می‌کنیم که روابط تهران – واشنگتن از زمان استقرار دولت دونالد ترامپ تا پایان دوران چهار ساله او، به چه صورت خواهد بود و ما باید چه سیاستی در پیش بگیریم. این مساله را در گفتگو با هادی خسروشاهین، روزنامه‌نگار و پژوهشگر روابط بین‌الملل بررسی کردیم. 

اجرایی شدن همه جانبه تعهدات انتخاباتی دونالد ترامپ، چون تعرفه‌ ۲۰ درصدی بر صادرات کالاها به آمریکا، می‌تواند نتایج مهمی برای اقتصاد آمریکا و جهان به همراه داشته باشد.

انتخاب دادستان کل کشور یکی از بزرگترین جوایز ترامپ به بهانه بازگشتش به کاخ سفید است. دادستان کل‌این قدرت را خواهد داشت که به ترامپ در دستیابی به دو هدف اصلی قانونی خود کمک کند: خلاص شدن از شر پرونده‌های جنایی فدرال علیه او و محاکمه دشمنانش.

همچنین ببینید

ترامپ بیانیه داد/  مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا شد

ترامپ بیانیه داد/ مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا شد

ایلنا : رئیس جمهوری منتخب آمریکا انتخاب سناتور جمهوری‌خواه ایالت فلوریدا به عنوان نامزد تصدی سمت وزارت خارجه را تأیید کرد.