4 غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شود
4 غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شود

4 غذای خوشمزه با سیب زمینی که راحت و سریع آماده می‌شود

خراسان/ سیب زمینی از مواد غذایی پرکاربرد در آشپزی است؛ دراین مطلب می‌خواهیم شما را با چهار خوراکی خوشمزه با سیب زمینی آشنا کنیم.     سیب زمینی پخته‌شده در مایکروویواین دستورالعمل برای کسانی که وقت کمی دارند بسیار مناسب است.مواد لازم: سیب زمینی به تعداد دلخواهنمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازممقداری کرهطرز تهیه:ابتدا سیب زمینی‌ها را به‌ خوبی بشویید و خشک کنید. سپس با چنگال آن‌ها را ۳ یا ۴ بار سوراخ کنید.سیب زمینی‌ها را در یک ظرف مناسب مایکروویو بگذارید و تا زمان نرم‌شدن به پختن‌شان ادامه بدهید. پس از نرم‌شدن کامل سیب زمینی‌ها، آن‌ها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. وسط سیب زمینی را با چاقو شکاف بدهید. مراقب بخار سیب زمینی باشید تا دست‌تان را نسوزاند. روی سیب زمینی نمک، فلفل‌سیاه و کره آب‌شده بریزید و غذای‌تان را سرو کنید.     سیب زمینی له‌شده با سیر و پنیردر این دستورالعمل باید از سیب زمینی ریز استفاده کرد. یکی از مزایای این غذا این است که در آن نیازی به جداکردن پوست سیب زمینی نیست.مواد لازم: ۴۵۰ گرم سیب زمینی ریزنمک و فلفل‌سیاه به مقدار لازم۴ قاشق غذاخوری کره آب‌شده۲ حبه سیر خردشدهیک قاشق چای‌خوری برگ آویشن تازه یا خشک‌شدهنصف فنجان پنیر پارمزانطرز تهیه:  ابتدا فر را به دمای ۲۱۸ درجه سانتی‌گراد برسانید، سیب زمینی‌ها را در یـک قابلمه روی شعله اجاق‌گاز بگذارید و روی آن‌ها آب و نمک بریـزید. اجازه دهید سیب زمینی‌ها بپزند. در سینی فر، روی سیب زمینی‌هایی که قبلا در قابلمه پخته‌اند، کره آب‌شده و سیر و آویشن بریزید. سپس سیب زمینی‌ها را فشار دهید تا صاف شوند. روی سیب زمینی‌ها نمک و فلفل‌سیاه و در پایان پنیر پارمزان بریزید. تا زمانی‌ که کف سیب زمینی‌ها ترد و پنیر طلایی بشود، آن‌ها را در فر بپزید (حدود ۲۵ دقیقه).     چیپس سیب زمینی با سرکه و نمکبسیاری از ما از طرفداران پروپا قرص چیپس سیب زمینی هستیم، ولی چرا آن را خودمان در خانه درست نکنیم؟مواد لازم:  ۴ عدد سیب زمینینصف فنجان سرکه سیبیک‌چهارم ‌فنجان نمک دریاروغن سرخ‌کردنی به مقدار لازمطرز تهیه:با تیغه مخصوص برش ورقه‌ای که بیشتر رنده‌ها دارند، سیب زمینی ها را به نازک‌ترین شکل برش دهید، سپس به یک کاسه بزرگ منتقل کنید و روی‌شان سرکه بریزید و بگذارید یک یا دو ساعت در سرکه باقی بمانند. سیب زمینی ها را از ظرف خارج و خشک کنید، در تابه‌ای روغن بریزید و روی شعله متوسط آن را داغ کنید. برای امتحان‌کردن میزان داغی روغن، ابتدا یک تکه از سیب زمینی را در روغن بیندازید. اگر سیب زمینی جلز و ولز کرد، آماده است. در غیر این صورت، بگذارید روغن دو یا سه دقیقه دیگر باقی بماند تا به‌اندازه کافی داغ شود. تعداد چهار یا پنج برش سیب زمینی را در تابه بیندازید و یک تا دو دقیقه سرخ شان کنید. سیب زمینی ها را برگردانید تا به رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی و حالت ترد برسند. چیپس سیب زمینی را با دستمال خشک کنید تا روغن اضافی آن جذب دستمال شود. بلافاصله روی آن نمک بریزید و سرو کنید.     مافین پوره سیب زمینی برای تهیه این غذا باید از قبل پوره سیب زمینی آماده داشته باشید. همچنین به قالب مافین نیز نیاز دارید.مواد لازم: ۲ فنجان پوره سیب زمینییک فنجان پنیر چداریک‌چهارم فنجان بیکنیک‌چهارم فنجان تره خردشدهفلفل سیاه به مقدار لازمیک‌چهارم فنجان پنیر پارمزان۳ عدد تخم مرغ هم‌زدهطرز تهیه:ابتدا پوره سیب زمینی را با تخم‌مرغ، پنیر چدار، بیکن و تره مخلوط  و فلفل‌سیاه را به آن اضافه کنید. سپس قالب مافین را با روغن چرب کنید و یک قاشق از محتویات‌ ظرف را در آن بریزید، روی هر یک از قالب‌ها پنیر پارمزان بریزید و این ترکیبات را ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتی‌گراد) بپزید تا به‌رنگ قهوه‌ای مایل به طلایی دربیاید. نویسنده : مارال مرادی خبرنگار

همچنین ببینید

هشدار احتمال وقوع سیل در این نقاط

هشدار احتمال وقوع سیل در این نقاط

کارشناس هواشناسی نسبت به خطر سیل برای برخی مناطق کشور هشدار داد.