دوبلین کادل غذای سنتی و محلی مردم ایرلند
دوبلین کادل غذای سنتی و محلی مردم ایرلند

دوبلین کادل غذای سنتی و محلی مردم ایرلند

غذالند/ دوبلین کادل (Dublin Coddle)، یکی از انواع غذاهای سنتی و محلی مردم ایرلند می باشد. این غذای خوشمزه، ارتباط نزدیکی با شهر دوبلین، پایتخت کشور ایرلند داشته و در میان مردمان آن بسیار پرطرفدار و خاص می ‌باشد. دستور پخت و روش تهیه‌ این غذای محلی مشهور و محبوب، بسیار راحت و سریع بوده و می توانید یک خوراک خوشمزه و عالی را برای وعده عصرانه پاییزی خود تهیه و آماده کنید.دوبلین کادل از ترکیب مواد اولیه ساده و در دسترس تهیه می‌ شود. همچنین می توانید این مواد برای تهیه خوراک را در یک ظرف مناسب و یا قابلمه بچینید و در همان مدت زمان گفته شده بر روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید تا آماده شود. در زمان طبخ این غذای محلی، می توانید آب مرغ خوراک را با توجه به ذائقه غذایی خود تنظیم کنید. می ‌توانید هم تا زمان خشک شدن آب خوراک آن را طبخ نمایید و یا آب دار، حرارت را خاموش کنید.مواد لازمکالباس گوشت: ۱۰۰ گرمسوسیس: ۱۰۰ گرمسیب زمینی متوسط: ۴ عددپیاز متوسط: ۱ عددهویج: ۲ عددجعفری خرد شده: ۱ قاشق غذاخوریآب گوشت: نصف لیواننمک و فلفل سیاه: به مقدار لازممراحل گام 1سیب زمینی ها را پوست کرده و در اندازه های مربعی متوسط خرد کنید. گام 2پیاز و هویج ها را نیز حلقه ای خرد و آماده کنید. گام 3سوسیس ها را بر روی حرارت ملایم، کمی سرخ کنید. گام 4در کف ظرف فر، ابتدا پیاز و هویج های خرد شده را بچینید و پر کنید. گام 5سپس سوسیس ها، سیب زمینی و کالباس های خرد شده را لایه لایه در ظرف بچینید. گام 6آب گوشت را اضافه و بر روی مواد بریزید تا مزه دار شود. گام 7سپس جعفری خرد شده و ادویه ها را اضافه کنید. گام 8فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتی ‌گراد تنظیم نمایید و صبر کنید کمی گرم شود. گام 9ظرف فر را با فویل بپوشانید و آماده کنید. گام 10سپس به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت در فر بگذارید تا آماده شود.

همچنین ببینید

قالیباف یک پیام تسلیت صادر کرد

قالیباف یک پیام تسلیت صادر کرد

مهر : رئیس مجلس شورای اسلامی شهادت مدافع حرم شهید میلاد بیدی را تسلیت گفت.