سرآشپز پاپیون/ مواد لازم پاپس کیک هندوانهکیک۵۰۰ گرمخامه صبحانه۱۰۰ گرمشکلات سفید یا سبزبه مقدار لازمرنگ ژله قرمز به مقدار لازمرنگ ژله سبز به مقدار لازمنی پاپس کیک به تعداد لازمطرز تهیه پاپس کیک هندوانهزمان تهیه ۳۰دقیقهزمان پخت ۴۰دقیقهابتدا کیک مورد نظر آماده میکنیم. مثلا اسفنجی، شیفون، ردولوت و... (میتوانیم از اضافات کیک های اسفنجی استفاده کنید)کیک را به وسیله رنده یا غذا ساز پودر میکنیمدر این مرحله کیک و خامه صبحانه و رنگ ژله ای قرمز را باهم مخلوط میکنیم و با دست ورز میدهیم تا خامه به خورد کیک برود.در صورت نیاز میتوانید خامه را کمی بیشتر کنید. توجه داشته باشید مخلوط باید حالت منسجم داشته باشد رنگ نهایی کیک بسته به ذائقه خودتان است،سپس به وسیله اسکوپ از مایه خمیر برمیداریم با دست به شکل گلوله درآورده در ظرفی میچینم و به مدت ۲۰تا۳۰دقیقه در یخچال میگذاریمحالا شکلات را به روش بنماری ذوب کرده، اگر شکلات سفید بود به آن کمی رنگ ژله ای سبز میزنیم .و اگر از شکلات سبز استفاده میکنیم نیاز نیستحال کیک هارا از یخچال خارج کرده، سر نی هارا داخل شکلات زده، درون کیک فرو میبریمسپس کیک هارا درون شکلات زده و بیرون میآوریم، چند ضربه آروم میزنیم تا شکلات های اضافی بریزد، روی کاغذ روغنی میچینیمحدود ۵تا۱۰ دقیقه داخل یخچال گذاشته تا شکلات سفت شودبعد این مدت از یخچال خارج کرده به کمک قلمو رگه های هندوانه را با کمک رنگ ژله ای سبز روی شکلات ها ایجاد میکنیمپاپس کیک ما آماده استسایر نکات پاپس کیک هندوانهاگر از کیک ردولوت استفاده میکنید نیاز به اضافه کردن رنگ قرمز نیست
پاپس کیک هندوانه، گزینه مناسب برای یلدا
برچسب ها آشپزی من کیک کیک هندوانه