روش تهیه خوراک یلدایی انار و بادمجان
روش تهیه خوراک یلدایی انار و بادمجان

روش تهیه خوراک یلدایی انار و بادمجان

باشگاه خبرنگاران/  اگر میخواهید امسال بهترین غذاها و دسرهای شب یلدا را آماده کنید با ما همراه باشید.خوراک انار و بادمجانمواد لازم:بادمجان سرخ شده درسته: 6 عددرب انار: 3 قاشق سوپخوریدانه انار: 1 پیمانهآب جوش: یک‌ دوم پیمانهنمک: یک هشتم قاشق چایخوریلواشک: به میزان دلخواهسرکه: 1 قاشق چایخوریپیاز داغ: 2 قاشق سو‌پخوریروغن کنجد: 1 قاشق سوپخوریگردوی خرد شده: یک‌ چهارم پیمانهطرز تهیه:1.ابتدا بادمجان‌های سرخ شده بدون پوست را همراه با روغن کنجد، آب جوش و رب انار به مدت 5 دقیقه پخته و نمک، سرکه و پیاز داغ را اضافه کرده، می‌گذاریم تا کاملا آب خوراک جمع شود و سس غلیظی باقی بماند.2. در آخر دانه‌های انار و گردو را روی خوراک ریخته، به مدت 5 تا 10 دقیقه می‌پزیم. در صورت دلخواه لواشک‌ را خرد کرده، برای تزیین به همراه خوراک سرو می‌کنیم.

همچنین ببینید

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور: انتظار نداریم وعده های شما به این زدی محقق شود؛ اما جلوی تکرار اشتباهات دولتهای گذشته را بگیرید

روزنامه جمهوری اسلامی خطاب به رئیس‌جمهور: انتظار نداریم وعده های شما به این زدی محقق شود؛ اما جلوی تکرار اشتباهات دولتهای گذشته را بگیرید

رئیس‌ جمهور پزشکیان در مصاحبه دیروزش که اولین مصاحبه با خبرنگاران رسانه‌های داخلی و خارجی بود، برنامه روشنی که نشان بدهد قرار است محوری‌ترین تعلیم نهج‌البلاغه یعنی عدالت در زندگی مردم ایران جاری شود ارائه نداد.