کم خبر/ طرز تهیه اشکنه هَوِج خراسانیحدود بیست کیلومتری غرب مشهد از توابع طرقبه در روستای زیبای پلکانی و سنگی کَنگ میهمان بودیم و قرار شد برای ما اشکنه هویج درست کنند، تنها چیزی که ندیدیم توی این غذای جالب و خوشمزه بریزند همون هویج بود، وقتی پرسیدم که پس هویجش کو گفتند اینجا در گویش محلی به حبوبات مثل لوبیا و نخود و لپه و عدس هویج یا هَوِج میگن. بعد متوجه شدیم که در اصل حَوج است که ریشه کلمه حوایج یا ما یحتاج است، به ملزومات خوراک روزمره و به خصوص حبوبات گفته میشه.پیاز، لوبیا، نخود، عدس، لپه، آلو، برگ سیب، تخم مرغ و برنج مواد اصلی اشکنه هویج است.دست خاله گل اندام و دوستشون درد نکنه که این اشکنه خوشمزه رو برای ما درست کردند.
از صفحه دور نیست