رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی در شب چهارشنبه سوری

رشته پلو با مرغ غذای سنتی ایرانی در شب چهارشنبه سوری

کم خبر/ رشته پلو با مرغمواد لازم رشته پلو:برنج: ۵ پیمانهرشته پلویی: ۳ پیمانهسیب زمینی: ۲ عددزردچوبه، ادویه پلویی، فلفل سیاه و زیره: به مقدار لازممواد مرغ رشته پلو:مرغ : ۱ کیلوگرمپیاز: ۲ عددرب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوریزعفران دمکرده، زردچوبه، ادویه کاری، فلفل سیاه، نمک و آبغوره: به مقدار لازمطرز تهیه:مرغ ها را داخل روغن سرخ می کنیم و برمی داریم.پیاز ها را نگینی ریز کرده داخل روغن تفت داده پس از کمی طلایی شدن، رب گوجه، ادویه ها و نمک را داخل آن ریخته و تفت می دیم، مرغ های سرخ شده را به همراه دو لیوان آب اضافه می کنیم، بعد جوش آمدن درب ماهیتابه را قرار داده و با شعله کم برای یک ساعت و نیم می پزیم بعد زعفران دمکرده و آبغوره را اضافه می کنیم، پس از ده دقیقه مرغ ما آماده هست.رشته را با کمی روغن و با شعله کم تفت می دیم، پس از تغییر رنگ و گرفته شدن بوی خامی آن ادویه ها را اضافه کرده و مخلوط می کنیم.برنج را داخل آبجوش ریخته و آبکش می کنیم.اینجا برای ته دیگ از نان لواش استفاده کرده، برنج و رشته ها را بصورت لایه به لایه داخل قابلمه می ریزیم و در انتها سیب زمینی ها را قرار می دیم و غذا را با یک لیوان آب و روغن دم می کنیم.نکات:قرار دادن سیب زمینی اختیاری هست.مقدار آبغوره و رب گوجه داخل مرغ به ذایٔقه شما بستگی دارد.رشته پلویی استفاده شده به صورت محلی تهیه شده و برای استفاده نیاز به تفت دادن داره، در صورت استفاده از رشته پلویی بیرونی تفت دادن لازم نیست.این غذا را می توانید با هر نوع گوشت از جمله گوسفند، گوساله و مرغ پخته سرو کنید.

منبع: زهرا افرازه

همچنین ببینید

آغاز مذاکره استقلال با گزینه پرسپولیسی‌ها

آغاز مذاکره استقلال با گزینه پرسپولیسی‌ها

مهدی تیکدری یکی از گزینه‌های استقلال برای فصل آینده است.