گزنه کوکو اصیل شمالی به روش پخت سنتی بانوی گیلانی

گزنه کوکو اصیل شمالی به روش پخت سنتی بانوی گیلانی

باشگاه خبرنگاران/ گرزنه یا گزنه همون گیاهی است که در دوران قدیم مادران برای تببیه فرزندانشان به کار می بردند. با توجه به اینکه در شمال کشور و دیگر استان‌ها گیاه گزنه به خوبی می‌روید و در دشت و صحرا و محل‌های سایه دار این گیاه خوردنی به چشم می‌خورد با کمی  خلاقیت از این منبع سرشار می توان‌ غذایی مثل کوکو را پخت. همچنین می توان  از این گیاه که مزه اسفناج را داراست انواع متنوع غذا را درست کرد.پخت کوکوی گزنه‌ که از غذا‌های شهر املش استان گیلان است .درواقع این کوکو با استفاده از گزنه، جعفری، برگ سیر، پیاز، دارچین، نمک، فلفل، تخم مرغ و روغن درست می شود.

همچنین ببینید

رای‌الیوم ماهیت واکنش حزب‌الله از زبان نصرالله را تشریح کرد؛ حمله به تل‌آویو قریب‌الوقوع است

رای‌الیوم ماهیت واکنش حزب‌الله از زبان نصرالله را تشریح کرد؛ حمله به تل‌آویو قریب‌الوقوع است

ایرنا : سخنرانی اخیر دبیرکل حزب الله لبنان درباره واکنش به اقدامات ددمنشانه و تروریستی رژیم صهیونیستی، بسیاری از ابهامات تحلیلگران را برطرف کرد.