طرز تهیه کاچی سنتی به روش اراکی ها

طرز تهیه کاچی سنتی به روش اراکی ها

کم خبر/ یکی از خوراکی های مقوی که خیلی جاها درست می کنند اما با تفاوت های خاص خودشون، کاچی نیموری رنگ و بوی خاص خودش رو داره که علتش ادویه تخم کاچی هست که به همین نام توی عطاری ها می فروشند، و شامل تخم خرفه، تخم گشنیز، بادیون، گل زرد، زردچوبه میشه در ضمن بعضی اسامی محلیه و اگه شما به نام دیگری میشناسید به ما بگید.کاچی معمولا در ماه رمضان برای افطار و یا برای تقویت زنی که زایمان کرده پخته میشه، روش پختش فرق میکنه ولی اصل کاچی ترکیب آرد و روغن حیوانی و ادویه مخصوصه، اینجا نیم‌ور در استان مرکزی است

از صفحه دور نیست

همچنین ببینید

خط و نشان کاردار ایران در لندن برای مخلان در روند انتخابات ریاست جمهوری

خط و نشان کاردار ایران در لندن برای مخلان در روند انتخابات ریاست جمهوری

متین فر گفت: در مرحله نخست رای‌گیری که هشتم تیرماه برگزار شد، تعداد اندکی از عناصر ضد انقلاب با تجمع مقابل شعب اخذ رای و فحاشی، عصبانیت خود را از مشارکت ایرانیان مقیم انگلیس در انتخابات، به نمایش گذاشتند.