کم خبر/ ماه رمضان هم از راه رسید و همه آفریده های خدا را در سفرهای به وسعت بخشندگی به ضیافت معبود دعوت اند.
در ایران به دلیل وجود اقوام مختلف در سراسر کشور و داشتن سنتهای محلی متنوع در این ماه، غذاهای مختلفی تدارک دیده میشود که هر یک دارای طعم، مزه و رنگهای متفاوت هستند.
آش دوغ، حلیم و فرنی پای ثابت سفره های افطار شهرهای اردبیل و تبریز است. خورشهای ترش تره و باقلاقاتوق در سفرههای سحر گیلانی ها جای دارند. آش عباسعلی از غذاهای سنتی کرمانشاه است که در این منطقه برای افطار پخته میشود و طرفداران بسیاری دارد. خوزستانی ها سمبوسه، هریس، تشریه و محلبی را به عنوان غذای افطار پخت میکنند. آش بلغور شیر، شلهمشهدی و حلیم از غذاهای محبوب مشهدی در ماه رمضان است.
امسال ما در کم خبر منوی کاملی از طرز تهیه غذاهای افطاری و سحری اقوام مختلف ایران گردآوری کرده ایم با پیشنهادهای افطاری ساعت 17و سحری ساعت 21 مثل همیشه همراه باشید و با کلمات کلیدی «آشپزی رمضان»، «ماه رمضان»، «افطاری» و «سحری» از گوشه کنار ایران عزیزمان ما را دنبال کنید.
روش ساده برای تهیه زولبیا بازاری ترد و خوشمزه ماه رمضان 1400/01/16 - 09:17
طرز تهیه بامیه؛ به استقبال ماه رمضان برویم 1400/01/18 - 13:00
روش ساده تهیه حلوای خرما راحت و مقوی برای ماه رمضان 1400/01/18 - 10:49
آش دوغ قزوین به سبک سنتی؛ یک افطاری خوشمزه 1400/01/18 - 15:00
12 نکته برای پخت شیر برنج خوشمزه افطار 1400/01/24 - 08:55
حلیم سنتی طالقان؛ مقوی برای افطار ماه رمضان 1400/01/23 - 14:30
۲ طرز تهیه حلوا زعفرانی و ساده برای سفره های افطار 1400/01/16 - 11:45
آموزش شله زرد نذری دسر فوق العاده خوشمزه برای ماه رمضان 1400/01/20 - 21:09
خوراک قارچ و لوبیا، غذای نونی مقوی برای افطار 1400/01/24 - 13:00
عصرانه/ طرز تهیه رولت خرما مقوی و خوشمزه برای افطار 1400/01/17 - 15:47
باقلوای گوشت خوشمزه و مقوی برای افطار 1400/01/18 - 09:20
آموزش دسر کنوفه پنیری مخصوص ماه مبارک رمضان 1400/01/23 - 15:20