آش برگ؛ غذای سنتی بختیاری ها در فصل بهار

آش برگ؛ غذای سنتی بختیاری ها در فصل بهار

کم خبر/ آش بلگ یا آش برگ رو بختیاری ها در فصل بهار می پزندو به جای رشته از برش های نان نیم پز که بهش بلگ میگن استفاده میکنند، اینجا روستای تکاب نزدیک شهرستان ایذه در استان خوزستان است.سبزی کوهی، ماش که جداگانه پخته شده، زردچوبه، تره و انار دون شده و در نهایت بلگ که از برش دادن نان نیم پز درست شده، موادی بود که در این آش استفاده شد،

از صفحه دور نیست 

همچنین ببینید

مشکل تازه تهران؛ کمبود اتوبوس برای پایتخت بحران‌ساز می‌شود؟

مشکل تازه تهران؛ کمبود اتوبوس برای پایتخت بحران‌ساز می‌شود؟

اکوایران : تهران حدود ۲۷۸۴ اتوبوس فعال دارد، در حالی‌که نیاز این کلانشهر ۸۰۰۰ اتوبوس عنوان شده است.