کم خبر/ طرز تهیه آش رشته ؛ آش اصیل و خوشمزه ایرانی
مواد لازمش براى حدود هشت کاسه هم اینهاست:نخود و لوبیا چیتى در مجموع ٢۰۰ گرمعدس: ١۰۰ گرملوبیا قرمز یا لوبیا عروس ۱۰۰ گرمپیاز: ۳ عددسیر: یک بوتهنعناع خشک: ٥ قاشق غذاخوریعصاره گوشت یک استکانسبزى آش(شوید تره جعفرى گشنیز اسفناج) خرد شده نیم کیلورشته آش ٢۰۰ گرمکشک دو لیواننکته یک: یه پیاز رو خرد کنید و از همون اول بریزید با بنشن بپزه تا طعم خیلی بهتری بهش بده..نکته دو: نعناع زود میسوزه، شعله رو خاموش کنید و فقط یه کم توى روغن داغ هم اش بزنید.نکته سه: بعد از اضافه کردن سبزى دیگه در قابلمه رو نبندید که سبزى تون سیاه نشه.
از صفحه مستر چف ایران