طرز تهیه قنبر پلو خوشمزه و مجلسی غذای سنتی شیرازی ها

طرز تهیه قنبر پلو خوشمزه و مجلسی غذای سنتی شیرازی ها

کم خبر/ آموزش قنبر پلو یا همان غنبر پلو‌،غمبر پلوشیرازیسیصد گرم گوشت چرخ کرده، چرخ کرده صد گرم،پنجاه گرم آرد نخودچی ،نمک،فلفل،زرد چوبه،زعفران رو باهم خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا چپندکی خوبی پیدا کنه،سپس به کوفته قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با روغن خیلی کم سرخ کنیدو بعد داخل ظرفی بریزید و با همان روغن صد گرم پیاز حلالی رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید،بهش رب انار،نمک و فلفل و مغز گردو بزنید و سریعا از روی شعله بردارید—————————-مقداری روغن رو با کمی زردچوبه و یک ورق نان لواش کف قابلمه بگذارید و بعد کمیبرنج ایرانی رو‌ روش بریزید و بعد سس غذا بعد کوفته قلقلی ها رو بریزید و بقیه برنج ها رو روش بریزید و به مدت چهل دقیقه با دمای کم روی شعله قرار دهید تا خوب دم بکشد و در نهایت با زرشک و گردو تزیٔین کنید و نوش جان کنید

از صفحه حسینی چف

همچنین ببینید

عکسی از محمد مخبر در اجلاس سران شانگهای

عکسی از محمد مخبر در اجلاس سران شانگهای

سرپرست ریاست جمهوری اسلامی ایران به محل برگزاری اجلاس سران شانگهای وارد شد.