کم خبر/ آموزش قنبر پلو یا همان غنبر پلو،غمبر پلوشیرازیسیصد گرم گوشت چرخ کرده، چرخ کرده صد گرم،پنجاه گرم آرد نخودچی ،نمک،فلفل،زرد چوبه،زعفران رو باهم خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا چپندکی خوبی پیدا کنه،سپس به کوفته قلقلی های کوچک تقسیم کنید و با روغن خیلی کم سرخ کنیدو بعد داخل ظرفی بریزید و با همان روغن صد گرم پیاز حلالی رو اضافه کنید و خوب سرخ کنید،بهش رب انار،نمک و فلفل و مغز گردو بزنید و سریعا از روی شعله بردارید—————————-مقداری روغن رو با کمی زردچوبه و یک ورق نان لواش کف قابلمه بگذارید و بعد کمیبرنج ایرانی رو روش بریزید و بعد سس غذا بعد کوفته قلقلی ها رو بریزید و بقیه برنج ها رو روش بریزید و به مدت چهل دقیقه با دمای کم روی شعله قرار دهید تا خوب دم بکشد و در نهایت با زرشک و گردو تزیٔین کنید و نوش جان کنید
از صفحه حسینی چف