روش تهیه «آب دوغ خیار» پای ثابت روزهای گرم

روش تهیه «آب دوغ خیار» پای ثابت روزهای گرم

کم خبر/ نام یک غذای ساده‌ی سنتی ایرانی،تهرانی اصیل است که به‌صورت سرد و در کاسه سرو می‌شود. این غذای خوش‌مزه، ظاهری دل‌نشین و ارزش غذایی بالایی دارد. گونه‌های همانند آن در ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه می‌شوند.مواد لازم :ماست چکیده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرمدوغ ۱.۵ تا ۲ لیترخیار ۲ تا ۳ عددسیب گلاب ۳ عددپیازچه ۱ دستهریحان تازه ۱ دستهنعنا تازه ۳ شاخهتره ½ یک دستهنعنا خشک ۱ ق.چگل محمدی خشک ۱ ق.چنمک و فلفل م.لگردو ۱ پیمانهکشمش پلویی ۲ تا ۳ ق.غیخ م.لاگر دیدین مایع شما غلیظ بود کمی آب اضافه کنید .

از صفحه مستر فودکس

همچنین ببینید

کمبود دارو و سرگردانی بیماران پیوند کلیوی

کمبود دارو و سرگردانی بیماران پیوند کلیوی

مهر : اخیراً گفته شده داروی مایفورتیک که برای بیماران پیوند کلیه استفاده می‌شود، با کمبود مواجه شده است. این در حالی است که این دارو دارای تولید داخل است، اما برخی بیماران فقط به دنبال نوع خارجی داروی مایفورتیک هستند.