کم خبر/ نام یک غذای سادهی سنتی ایرانی،تهرانی اصیل است که بهصورت سرد و در کاسه سرو میشود. این غذای خوشمزه، ظاهری دلنشین و ارزش غذایی بالایی دارد. گونههای همانند آن در ترکیه، مقدونیه، قبرس، آلبانی و ارمنستان نیز تهیه میشوند.مواد لازم :ماست چکیده ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرمدوغ ۱.۵ تا ۲ لیترخیار ۲ تا ۳ عددسیب گلاب ۳ عددپیازچه ۱ دستهریحان تازه ۱ دستهنعنا تازه ۳ شاخهتره ½ یک دستهنعنا خشک ۱ ق.چگل محمدی خشک ۱ ق.چنمک و فلفل م.لگردو ۱ پیمانهکشمش پلویی ۲ تا ۳ ق.غیخ م.لاگر دیدین مایع شما غلیظ بود کمی آب اضافه کنید .
از صفحه مستر فودکس