ایرنا/ میرزا قاسمی غذای خوشمزهای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو میشود. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میشود و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:بادمجان: ۵ عدد متوسطگوجه فرنگی تازه: ۲ عددسیر: یک بوتهتخم مرغ: ۳ عددروغن و فلفل و نمک: به مقدار لازمطرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:۱. در ابتدا بادمجانها را کباب میکنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجانها را جدا میکنیم. پس از آن بادمجانها را ساطوری میکنیم.۲. حال نوبت به گوجهها میرسد. گوجه فرنگیها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را میگیریم و سپس خرد میکنیم.۳. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است میریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.۴. سپس بادمجانها و گوجههای آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ میکنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه میدهیم.۵. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه میکنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار میدهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغها را شکسته و مخلوط میکنیم و انقدر هم میزنیم تا بسته شده و سرخ شود۶. بعد بادمجانها و تخم مرغها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط میکنیم.۷. میتوانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.
![طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید](https://khoshkhabar1.ir/images/307698.jpg)
طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید
برچسب ها آشپزی من غذای سنتی غذای شمالی میرزا قاسمی