طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید
طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید

طرز تهیه میرزاقاسمی؛ گیلان را به خانه بیاورید

ایرنا/ میرزا قاسمی غذای خوشمزه‌ای است که شاید بارها آن را چشیده باشید؛ ترکیبی از بادمجان کبابی، سیر فراوان، رب، گوجه تازه و تخم مرغ که هم با برنج و هم با نان سرو می‌شود. غذایی که بسیار راحت و سریع طبخ میشود و طعم جذابش از یادتان نخواهد رفت.مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی:بادمجان: ۵ عدد متوسطگوجه فرنگی تازه: ۲ عددسیر: یک بوتهتخم مرغ: ۳ عددروغن و فلفل و نمک: به مقدار لازمطرز تهیه و دستور پخت میرزا قاسمی:۱. در ابتدا بادمجان‌ها را کباب می‌کنیم سپس پوست آنها را کنده و سرهای بادمجان‌ها را جدا می‌کنیم. پس از آن بادمجان‌ها را ساطوری می‌کنیم.۲. حال نوبت به گوجه‌ها می‌رسد. گوجه فرنگی‌ها را در آب جوش ریخته و پوست آنها را می‌گیریم و سپس خرد می‌کنیم.۳. سیر را کوبیده و داخل روغن داغ که از قبل در تابه و روی اجاق آماده شده است می‌ریزیم تا کمی سیرها سرخ شود.۴. سپس بادمجان‌ها و گوجه‌های آماده شده را به همان تابه اضافه کرده و سرخ می‌کنیم. این کار را تا زمانی که آب آنها کشیده شده و کمی روغن بیافتد ادامه می‌دهیم.۵. حال کمی نمک و فلفل به آن اضافه می‌کنیم و مایه را در یک طرف تابه قرار می‌دهیم و در طرف دیگر خالی تابه تخم مرغ‌ها را شکسته و مخلوط می‌کنیم و انقدر هم می‌زنیم تا بسته شده و سرخ شود۶. بعد بادمجان‌ها و تخم مرغ‌ها (یعنی تمام محتویات تابه) را با هم مخلوط می‌کنیم.۷. می‌توانید تخم مرغ را جدا نیمرو کنید و روی میرزاقاسمی بگذارید.      

همچنین ببینید

موافقت صنعا با آزادی «رهبر حزب اصلاح یمن» در توافق تبادل اسیران

موافقت صنعا با آزادی «رهبر حزب اصلاح یمن» در توافق تبادل اسیران

رئیس کمیته ملی اسیران یمن به رویترز گفت که در جریان مذاکرات جاری درباره پرونده اسیران در عمان با نمایندگان حکومت عدن درباره آزادی «محمد قحطان»، رهبر حزب اصلاح به توافق رسیده‌اند.