کم خبر/ از خوراکی های خوشمزه و معروف بوشهری که بیشتر برای صبحانه می خورند، اگه بوشهر رفتید حتما امتحانش کنید، در خیلی از شهرهای جنوب ایران از چابهار تا خوزستان و حاشیه خلیج فارس درست میکنند که البته هر جا شکل و موادش کمی فرق داره، اهالی بوشهر میگن اصالت این غذا هندیه اما چند نسله که در بوشهر و در همه خانه ها پخته میشه و از لحاظ مواد و شکل تغییر کرده و دیگه باید بهش گفت پوکورای بوشهری، جالبه که تخم مرغ هم نداره، خیلی خوشمزه است فقط یادتون باشه بعدش شدید آب می طلبه و اگر در مناطق کم آب هستید توصیه نمی شود
از صفحه «دور نیست»