آموزش تهیه چند دمنوش‌ مفید برای سرماخوردگی
آموزش تهیه چند دمنوش‌ مفید برای سرماخوردگی

آموزش تهیه چند دمنوش‌ مفید برای سرماخوردگی

خراسان/ دمنوش های گیاهی روشی فوق العاده برای درمان علایم سرماخوردگی و آنفلوآنزا هستند که با آن‌ها آشنا می‌شویمدمنوش‌های گیاهی التیام بخش است و خواص ضد میکروبی هم دارد و از طرفی تهیه آن آسان است، به همین دلیل در فصل  سرما و زمانی که آنفلوآنزا و سرماخوردگی جولان می‌دهد؛ کاربرد فراوانی دارد هم برای پیشگیری و هم برای درمان. در ادامه با چند نمونه از این دمنوش‌ها آشنا می‌شوید:   اصول کلی آماده سازی دمنوشبرای تهیه دمنوش باید از آب جوش استفاده کنید . آب در حال جوش را روی گیاه دارویی مد نظرتان بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه روی کتری بگذارید تا دم بکشد. برای هر لیوان دمنوش  استفاده از حدود یک قاشق غذاخوری گیاه خشک مناسب است.دمنوش لیمو با طعم سیر  مواد لازمسیر رنده شده یا تکه شده  - 2 تا 3 حبهزنجبیل تازه -  3 برشعسل و آب – به مقدار لازملیمو ترش  - 2 تا 3 عدد  روش تهیهدر یک شیشه حبه‌های سیر رنده یا تکه  شده و برش های تازه زنجبیل را بریزید.روی آن آب جوش  بریزید و حداقل 20 دقیقه کنار بگذارید تا خیس بخورد.آب دو تا سه عدد لیمو را به مواد اضافه و از این دمنوش روزی دو تا سه فنجان میل کنید.دمنوش آویشن مواد لازمآویشن -  یک و نیم قاشق چای‌خوریعسل -  یک قاشق چای‌خوری روش تهیهآویشن را با آب‌جوش  دم کنید و با عسل مخلوط و روزانه میل کنید.دمنوش مریم گلی مواد لازممریم گلی خشک -  یک و نیم قاشق چای‌خوریعسل – به مقدار لازم روش تهیهبرگ خشک مریم گلی را داخل قوری بریزید و آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا حداقل به مدت 20 دقیقه دم بکشد. عسل را به آن بیفزایید و روزانه چند بار از این دمنوش بنوشید.  نکته اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی به سر می برید از مصرف  دمنوش مریم گلی خودداری کنید.دمنوش نعناع فلفلی مواد لازمنعناع فلفلی خشک  - 2 قاشق غذاخوری عسل – به میزان لازم روش تهیهنعناع فلفلی را داخل آب جوش بریزید و بگذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه بماند.دمنوش زنجبیل و سیر مواد لازمزنجبیل تازه با پوست -  3 تا 4 برشسیر رنده شده  یا قطعه شده -  یک حبهپودر فلفل قرمز -  به مقدار دلخواهچای دلخواه ( چای سیاه یا چای سبز) – کمیعسل -  به دلخواهشیر -  اختیاری روش تهیه(به جای چای)برش‌های زنجبیل و حبه سیر رنده شده را داخل قوری آب جوش  بریزید و بگذارید به مدت 20 دقیقه دم بکشد. از دمنوش زنجبیل دم کشیده برای  دم کردن چای خود (چای سیاه یا چای سبز) استفاده کنید. پودر فلفل قرمز را به مقداری که می توانید تندی آن را تحمل کنید به مواد اضافه کنید.در صورت تمایل می توانید آن را به شیر و همراه کمی عسل اضافه کنید.می‌توانید روزی سه تا چهار فنجان از این دمنوش بنوشید.   نکته کسانی که مشکل گوارشی دارند در  مصرف سیر و زنجبیل  احتیاط کنند.برای استفاده بهینه از خواص دمنوش‌ها می‌توانید  ‌یک حوله روی سر و صورتتان بیندازید و بخار آن را استشمام کنید.نویسنده : مهین رمضانی| خبرنگار

همچنین ببینید

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دوازدهم انتخاب شد

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دوازدهم انتخاب شد

ایسنا : نصرالله پژمانفر با ۱۵۶ رای از مجموع ۲۶۷ رای رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس دوازدهم در اجلاسیه اول شد.