نکات مهم درباره شکلات داغ خانگی
نکات مهم درباره شکلات داغ خانگی

نکات مهم درباره شکلات داغ خانگی

خراسان/   به شرح زیر است -   هرچه رنگ پودر کاکائو تیره‌تر و بوی آن خوشایندتر باشد، طعم واقعی‌تری خواهد داشت.2- کسانی که دوست دارند  شکلات داغ غلیظ بنوشند، باید از شیر پر چربی و پودر کاکائوی بیشتری در تهیه آن استفاده کنند.3- نوع کلاسیک نوشیدنی شکلات داغ  بدون خامه است، اما بنا به علاقه افراد، خامه را می‌توان افزود.4- اضافه کردن شکلات‌های رنده شده به نوشیدنی شکلات داغ طعم خاصی می‌دهد که می‌توانید طبق ذائقه خودآن را اضافه کنید.5-   اگر فردی لاغر می‌خواهد این نوشیدنی را استفاده کند بهتر است خامه و کمی پودر نارگیل به آن اضافه کند. 6- کسانی که مبتلا به چربی خون هستند، در تهیه این نوشیدنی باید از شیر کم چرب یا بدون چربی استفاده و از افزدون خامه به آن اجتناب کنند.7- در طرز تهیه شکلات داغ مانند نوشیدنی کاپوچینو باید مقداری کف روی فنجان ایجاد شود. 8- برای این کار باید از شیر پر چرب استفاده کنید و آن را حرارت دهید تا مقدار زیادی کف کند.9- دانشمندان دانشگاه هاروارد معتقدند نوشیدن روزانه شکلات گرم مانع از افت کارایی مغزی می شود و سلامت آن را حفظ می‌کند. این نوشیدنی از افسردگی پیشگیری و به کاهش وزن کمک می‌کند.

همچنین ببینید

قیمت دلار، یورو و پوند امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

قیمت دلار، یورو و پوند امروز یکشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۳

امروز قیمت دلار مبادله ای در بازار بالا رفت و به ۴۸,۴۳۶ (چهل و هشت هزار و چهارصد و سی و شش ) تومان رسید که نسبت به روز قبل ، افزایش ۰.۱۸ درصدی داشته است.