خراسان/ مواد لازم: روغن سرخکردنی :3 قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده :یک قاشق غذاخوری سیب زمینی :650 گرم گل کلم :4 پیمانه نمک: یک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل هالاپینو خرد شده: یک قاشق غذاخوری زردچوبه: 2 قاشق چای خوری زیره سبز :1/2 قاشق چای خوری آب: 2 قاشق غذاخوری نخود فرنگی :1/2 پیمانه (دلخواه) جعفری تازه خرد شده: 1/4 پیمانهاگر شما هم از طرفداران غذاهای گیاهی هستید و دوست دارید یک شام سبک و کم حجم بخورید به شما پختن این غذای هندی را توصیه میکنیم. مقدار تندی غذا را میتوانید به سلیقه خود تغییر دهید. طرز تهیه :۱- ابتدا سیب زمینیها را پوست کنید و به صورت قطعات مکعبی یک سانتی متری درآورید. باید حدود سه پیمانه سیب زمینی خرد شده داشته باشید.۲- یک تابه بزرگ ترجیحاً نچسب را روی شعله متوسط قرار دهید تا داغ شود. سپس دو قاشق روغن را داخل آن بریزید و زنجبیل را که از قبل پوست و رنده کردهاید داخل روغن بریزید.3- حدود ۳۰ ثانیه زنجبیل را تفت بدهید تا عطر آن را حس کنید. سپس سیب زمینی خرد شده را اضافه کنید و ۷–۸ دقیقه تفت دهید تا شروع به نرم شدن کند.4- دسته گل کلم را تکه تکه کنید و آن را همراه با یک قاشق روغن باقی مانده و نمک به تابه اضافه کنید. ۵ دقیقه به تفت دادن ادامه دهید و هر چند دقیقه یک بار هم بزنید. فلفل خرد شده، زردچوبه و زیره را اضافه کنید. آب را روی مواد بریزید و شعله را کم کنید.5- 5 تا 8 دقیقه به تفت دادن ادامه دهید تا سیب زمینی و گل کلم نرم شود. اگر میخواهید از نخود فرنگی استفاده کنید آن را در این مرحله اضافه کنید و ۲–۳ دقیقه دیگر تفت دهید.6-خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی شما آماده است. خوراک را به بشقاب یا دیس مدنظرتان منتقل کنید، جعفری خرد شده را روی آن بریزید و سرو کنید. نکات کلیدی:۱- میتوانید به جای رنده کردن زنجبیل از پودر آن هم استفاده کنید ولی زنجبیل تازه عطر بیشتری به خوراک شما میدهد.۲- اگر عطر زنجبیل را در غذا دوست ندارید میتوانید ادویه دلخواه خود را جایگزین یا به کلی آن را حذف کنید.۳- میتوانید کمی کنجد بوداده هم روی غذا بپاشید.
خوراک گل کلم و سیب زمینی هندی،شام سبک و رژیمی
برچسب ها آشپزی من خوراک خوراک گل کلم