محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه‌ بازها
محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه‌ بازها

محبوب‌ترین نوشیدنی‌های سرد برای کافه‌ بازها

برترین ها/ در این مطلب محبوب‌ترین و پرطرفدارترین نوشیدنی‌های سردی که در کافه‌های ایران صرف می‌شود را معرفی کرده‌ایم.

شما هم موقع انتخاب نوشیدنی خنک گیج می‌شوید و نمی‌دانید دقیقا هر کدام از اسامی نوشته شده در منوی نوشیدنی‌ها چه جور نوشیدنی است؟این راهنمای ساده، این اسامی و طرز تهیه هر کدام را به طور خلاصه به شما خواهد گفت تا دیگر در کافه سردرگم نباشید و بهترین انتخاب را انجام دهید.برای زمانی که مهمان عزیزی دارید یا دلتان یک نوشیدنی سرد و دلچسب می‌خواهد انواع نوشیدنی‌های سرد،موکتل و کوکتل‌های میوه‌ای می‌توانند انتخاب خوبی باشند. نوشیدنی‌های میوه‌ای تابستانی آسان و سالم که می‌توانید در منزل تهیه کنید و از نوشیدن آنها همچون حضور در یک کافه دنج لذت ببرید.موهیتو لیمو و ریحانمواد لازمشکر: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب: ۴ لیوان دسته‌دار فرانسویبرگ ریحان: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسویآب گازدار: ۲ لیتریخ خردشده: به مقدار لازمبرش‌های لیمو: به مقدار لازممرحله اولبرای تهیه موهیتو ابتدا شکر و آب را در یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید. هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. نیمی از برگ‌های ریحان را در هاون بکوبید تا عطر آنها آزاد شود. ریحان کوبیده را به شربت شکر اضافه کنید. کمی هم بزنید تا عصاره و عطر ریحان به شکر منتقل شود. حالا شربت را از صافی رد کنید. پس آنکه از حرارت افتاد آن را در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.مرحله دوم۲ لیوان یخ و بقیه ریحان‌ها را در پارچ بریزید. با یک گوشتکوب چوبی یا ملاقه کمی ریحان‌ها له کنید تا رایحه ‌آنها آزاد شود. شربت و آب گازدار به پارچ اضافه کنید و هم بزنید. در لیوان‌های سرو کمی یخ خردشده ریخته و موهیتو ریحان را روی آن بریزید. هنگام سرو برش‌های لیمو را روی نوشیدنی فشار دهید و نوش جان کنید.طالبی و نعنا به روش کافی شاپمواد لازم برای ۵ نفرآب: ‌۲ لیوان فرانسوی دسته‌داربرگ نعنا: ۱۲ عددچای سبز کیسه‌ای: ۴ عددشکر: ۱/۳ لیوان فرانسوی دسته‌دارطالبی خردشده: ۲ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌داریخ: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب را در ظرفی به جوش بیاورید، برگ نعنا و چای‌های کیسه‌ای را در آن قرار دهید. در ظرف را برای ۵ دقیقه قرار دهید. سپس برگ‌ها و چای را خارج کرده و شکر را در آن حل کنید. طالبی‌ها را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید. یخ و چای را به آن اضافه کرده و چند پالس دیگر بزنید تا ترکیب شود. کمی یخ در لیوان‌ها بریزید و شیک طالبی و نعنا را روی آنها بریزید.سانگریامواد لازم برای ۱۲ نفرآب:‌۱ لیوان دسته‌دار فرانسویشکر:‌۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب انگور سفید:‌۱ لیوان دسته‌دار فرانسویآب انار: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب پرتقال: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسویآب گازدار:‌ ۲ لیوان دسته‌دار فرانسویدارچین: ۶ قطعهمیخک:‌۲ قاشق چای‌خوریزنجبیل تازه: ۳ سانتی مترچای کیسه‌ای: ۳ عددپرتقال حلقه حلقه شده: ۱ عددلیمو حلقه حلقه شده: ۱ عددمرحله اولبرای درست کردن این نوشیدنی سرد و خنک تابستانی شکر، آب، ۴ قطعه از دارچین‌ها، زنجیبیل و میخک را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار بدهید. پس از این که به جوش آمد حرارت را کم کنید تا ۱۵ دقیقه به آرامی قل بزند. سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و چای‌های کیسه‌ای را در آن قرار دهید. بعد از ۵ دقیقه چای‌ها را خارج کرده و شربت درون قابلمه را از صافی رد کنید. اجازه دهید از حرارت بیفتد و برای یک ساعت در یخچال قرار دهید.مرحله دومشربت خنک‌شده را در پارچ بریزید. آب انار، آب پرتقال، آب انگور، دارچین، حلقه‌های لیمو و پرتقال را به آن اضافه کنید، هم بزنید و دوباره در یخچال قرار دهید. پس از ۱ تا ۲ ساعت پارچ را بیرون آورده و آب گازدار را به آن اضافه کنید. کوکتل سانگریا شما آماده است.اسلوشی هندوانهمواد لازم برای ۱۲ نفرهندوانه منجمد: ۱۲ لیوان دسته‌دار فرانسویزست لیموترش: ۳/۴ قاشق چای‌خوریآب گازدار: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسویبرای تهیه اسلوشی هندوانه و لیمو باید مواد را در سه مرحله در مخلوط‌کن بریزید. در هر سری یک سوم مواد، یعنی ۴ لیوان هندوانه، ۲ لیوانن آب گازدار و ۱/۴ قاشق چای‌خوری زست لیمو را در مخلوط‌کن بریزید. چند پالس بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند و با چند حلقه‌های لیمو یا برگ نعنا تزئین و سر کنید.برای تهیه زست لیمو باید بخش زردرنگ پوست لیمو را رنده کنید. دقت کنید که لایه‌ی سفید زیر پوست را رنده نکنید، زیرا مزه تلخی دارد.موکتل پیناکولادامواد لازم برای ۳ نفرآناناس خردشده منجمد: ۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب آناناس: ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسویشیر نارگیل (یا پودر نارگیل): ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسویآناناس خردشده را فریز کنید تا نوشیدنی بافت بهتری داشته باشد. آنها را در مخلوط‌کن بریزید و چند پالس بزنید تا پوره شوند. سپس آب آناناس و شیر نارگیل را نیز به آن اضافه کنید. اگر کمپوت آناناس استفاده می‌کنید نیازی به شکر نیست. اما اگر آناناس شما تازه و غیر شیرین بود، ۲ یا ۳ قاشق چای‌‌خوری شکر به آن اضافه کنید. اگر شیر نارگیل در دسترستان نبود، آن را با پودر نارگیل جایگزین کنید.لیموناد خانگی با طعم توت فرنگیمواد لازم برای ۱۲ نفرآب لیمو ترش تازه: ۲/۳ لیوان دسته‌دار فرانسویشکر: ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویتوت فرنگی خردشده: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسویریحان خردشده: ۲ قاشق غذاخوریآب گازدار: ۱ لیتریخ: به میزان لازمآب لیمو ترش، شکر و توت‌فرنگی‌ها را به همراه یک لیوان یخ در مخلوط‌کن بریزید. چند پالس بزنید تا کاملا مخلوط شوند. سپس برگ ریحان را به آن اضافه کنید و یک پالس دیگر بزنید. باقی‌مانده یخ‌ را در لیوان‌ها بریزید. مخلوط ‌توت‌فرنگی را بین لیوان‌ها تقسیم کنید و روی آن آب گازدار بریزید. تهیه لیموناد توت‌فرنگی به همین آسانی است.لیموناد خانگی پرتقالیمواد لازم برای ۹ نفرشکر: ۱ و ۳/۴ لیوان دسته‌دار فرانسویآب: ۲ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویپوست لیمو ترش رنده شده: ۱ قاشق غذاخوریپوست پرتقال رنده شده: ۲ قاشق غذاخوریآب لیمو ترش: ۱ و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب پرتقال: ۱و ۱/۲ لیوان دسته‌دار فرانسویآب سرد: ۶ لیوان دسته‌دار فرانسوی۲ و ۱/۲ لیوان آب را به همراه شکر در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. هم بزنید تا تمام ذرات شکر در آب حل شوند. سپس آن را کنار بگذارید تا خنک شود. آب میوه‌ها، رنده پوست پرتقال و لیمو را اضافه کرده و هم بزنید. در ظرف را ببندید و برای یک ساعت زمان بدهید تا شربت طعم‌دار شود. سپس شربت را از صافی رد کنید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. نیمی از هر لیوان را با شربت و نیم دیگر را با آب سرد و یخ پر کرده و لیموناد پرتقالی را سرو کنید. کوکتل لیمو و رزماریمواد لازم برای ۸ نفرآب جوش: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌داررزماری تازه: ۲ شاخهشکر: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارعسل: ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب لیموترش تازه: ۱ و ۱/۲ لیوان فرانسوی دسته‌دارآب سرد: ۶ لیوان فرانسوی دسته‌داریخ: به مقدار لازمآب را در ظرفی به جوش بیاورید. رزماری را به آن اضافه کرده و در ظرف را قرار دهید تا برای ۱۰ دقیقه بجوشد. ظرف را از روی حرارت بردارید و رزماری را بیرون بیاورید. عسل و شکر را در آن حل کنید. صبر کنید تا شربت از حرارت بیفتد و بعد آن را برای ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید. پس از خنک شدن آب لیمو را به آن اضافه کنید و در لیوان‌های حاوی یخ بریزید. پانچ هلومواد لازم برای ۴ نفرهلو: ۲ عددآب:‌۱ لیوانآب لیموترش تازه: ۲ قاشق غذاخوریآب گازدار: ۷۰۰ میلی لیترپوست هلوها را بکنید و آنها را خرد کنید. سپس هاوها را به همراه شکر، آب و آب لیموترش در مخلوط‌کن بریزید و پوره کنید. ترکیب هلو را بین لیوان‌ها تقسیم کرده و آب گازدار را روی آنها بریزید. می‌توانید لیوان‌های پانچ هلو را با برشی از هلو یا برگ نعنا تزئین کنید.پانچ آلبالو انارمواد لازم برای ۴ نفرلیموترش: ۴ عددآب آلبالو: ۳۶۰ میلی‌لیترآب انار: ۳۰۰ میلی‌لیترآب گازدار: برای سروبرای درست کردن این نوشیدنی با کلاس به آب آلبالو نیاز دارید پس بهتر است ابتدا طرز تهیه شربت آب آلبالو را مطالعه کنید. آب آنار، آب آلبالو و آب لیموتر‌ش‌ها را در پارچ بریزید و مخلوط کنید. چند حبه یخ در لیوان‌ها انداخته و آب میوه را بین آنها تقسیم کنید. بقیه لیوان‌ها را با آب گازدار پر کرده و پانچ آلبالو و انار را سرو کنید.

بازار

همچنین ببینید

خط و نشان کاردار ایران در لندن برای مخلان در روند انتخابات ریاست جمهوری

خط و نشان کاردار ایران در لندن برای مخلان در روند انتخابات ریاست جمهوری

متین فر گفت: در مرحله نخست رای‌گیری که هشتم تیرماه برگزار شد، تعداد اندکی از عناصر ضد انقلاب با تجمع مقابل شعب اخذ رای و فحاشی، عصبانیت خود را از مشارکت ایرانیان مقیم انگلیس در انتخابات، به نمایش گذاشتند.