کم خبر/ همراهان و دوستان همیشگی «کم خبر» سلام اولین دوره مسابقه «بهترین آشپز» رو با همدیگه برگزار کردیم. خبر خوب اینکه قراره باهم دومین دوره مسابقه رو انجام بدیم. این بار هم مثل دفعه قبل، آقایون هم میتونن هنر آشپزی خودشون رو برای ما بفرستن و در این مسابقه شرکت کنن.پیشنهاد ما برای این مسابقه یه غذای آبکی زمستونیه. شما می تونید برای مسابقه به انتخاب خودتون یک غذای آبکی ایرانی مخصوص زمستون درست کنید. مثل (آش، سوپ یا اشکنه، عدسی و ...).مهلت ارسال عکس از همین الان 21 دی الی 28 دی ماه (عکسهایی که بعد از این تاریخ ارسال میشن مورد قبول نیست)طریقه محاسبه برندهها:مسابقه «بهترین آشپز» 3تا برنده داره. شما این بار 2 تا برنده رو با لایک و کامنت خودتون انتخاب میکنید اما نفر سوم رو ما با کمک داورهای مسابقه از بین کسانی که شرایط ما رو رعایت کرده باشن انتخاب میکنیم و کسی که بیشترین امتیاز رو از داوران ما بگیره، برنده است. توجه توجهشرایط شرکت در مسابقه آشپزی کم خبر:1. عبارت «بهترین آشپز» را در قسمت عنوان و متن عکس ارسالی بنویس2. یک نشانه از «کم خبر» در عکس شما حتما باشه. مثلا با یک گوشی دیگه اپ «کم خبر» رو باز کن و در کنار غذا عکس بگیر. اگه گوشی دیگهای در دسترس نداری، روی یک برگه سفید با مداد یا خودکار عبارت «کم خبر» رو بنویس و کنار غذای خوشمزهات بذار تا عکست نشانهای از ما داشته باشه. 3. دو نفر اول برنده، مجموع لایک و یونیک کامنت واسهشون محاسبه میشه. پس حتما به دوستانتون بگید علاوه بر لایک، حتما واسهتون کامنت هم بذارن. (البته یک نکته رو هم توجه کنید اگر یک نفر تعداد زیادی کامنت بذاره، ما همون یک دونه رو واسه شما محاسبه میکنیم. چون یونیک کامنت یعنی هر نفری که کامنت گذاشته، نه تعداد کامنتها). 4. نفر سوم رو ما با کمک داوران انتخاب میکنیم. پس حتما عکسی که ارسال میکنی باکیفیت باشه. شروط بالا (بروزرسانی، عبارت بهترین آشپز و نشونه کم خبر) رو رعایت کن. اما سلیقه اینجا حرف اول رو میزنه. پس مرتب بودن، کیفیت عکس، تزئین رو حتما جدی بگیرید تا بتونید دل داورها رو بدست بیارید. 5. نکته خیلی مهم: مخاطبان عزیز، هنگام آشپزی از مراحل تهیه غذا، فیلم و عکس بگیرید. اگر شما جزو نفرات برتر باشید، لازمه برای راستی آزمایی، این ویدئوها و عکسها رو برای ما ارسال کنید. در غیر اینصورت ما نمی تونیم عکس ارسالی شما را تائید کنیم.
آموزش تصویری ارسال عکس:
بازار