سورپرایزِ مهمانان با این غذای شیک و خوشمزه
سورپرایزِ مهمانان با این غذای شیک و خوشمزه

سورپرایزِ مهمانان با این غذای شیک و خوشمزه

برترین ها/ این پلو یکی از پلوهای بسیار خوشمزه و سنتی‌است است که می‌توانید به سادگی در خانه تهیه کنید.

شما می توانید برای تهیه این پلو می توانید از قسمت های مختلف گوشت استفاده کنید و آن راحتی برای تنوع غذایی تهیه کنید. بهتر است برای تهیه لای پلو قشقایی از گوشت تازه استفاده کنید و به دلخواه می توانید از ترکیب برنج ایرانی با دودی استفاده کنید تا عطر این غذا بیشتر شود.زمان این پخت این غذا به گوشتی که استفاده می کنید بستگی دارد. اگر به تنوع غذایی علاقمند هستید و از غذا های تکراری خسته شدید لای پلو قشقایی را تست کنید.مواد لازم برای تهیه لای پلو قشقاییگوشت گوسفندی ۴۰۰ گرمبرنج ۳ پیمانهزعفران دم کشیده ۲ ق غذا خوریپیاز ۲ عددکشمش ۱ ق غذا خوریگردو ۱/۴ پیمانهزرشک ۲ ق غذا خوریانار خشک به دلخواهنمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازمطرز تهیه لای پلو قشقایی لذیذ و مجلسیمرحله اول: آماده سازیابتدا باید برنج را پاک کنید و خوب بشورید. سپس به همراه کمی نمک خیس کنید و کنار قرار دهید. گوشت گوسفندی مورد نظر را خرد کنید. شما می توانید از گوشت خرد شده خورشتی یا استخوان دار به دلخواه استفاده کنید.مرحله دوم: سرخ کردن گوشتگوشت گوسفندی را بعد از شستن باید با کمی نمک و زعفران مزه دار کنید. سپس داخل یک تابه کمی روغن بریزید و خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد و طلایی شود و بعد از تابه خارج کنید. پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل همان تابه کمی سرخ کنید.مرحله سوم: تهیه مایه گوشتسپس گردو خرد شده و کشمش خیس خورده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا کشمش ها پف کنند و گردو از خامی خارج شودو سپس زرشک را اضافه کنید و در انتها گوشت را به همراه ادویه ها افزوده و خوب هم بزنید تا مواد باهم یکدست و عطر ادویه ها بلند شود.مرحله چهارم: آماده سازی سبزیجات پلوبرنج را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا به جوش بیاید و بعد کف روی برنج را بگیرید و برنج را کمی دون آبکش کنید. کف قابلمه ته دیگ مناسب قرار دهید و کمی برنج ریخت و مواد گوشتی را لای پلو قرار دهید و روی شعله پخش کن قرار دهید و برای ۲ ساعت دم گذاشته تا گوشت نرم و پخته شود.نکات کلیدی در تهیه لای پلو قشقایی خوشمزه و لذیذ به روش اصلیمی توانید در انتها کمی زرشک و زعفران روی پلو بریزید و سرو کنید.می توانید به دلخواه گوشت را نیم پز کنید و بعد در میان پلو قرار دهید.می توانید از گوشت چرخ کرده یا قلقلی نیز استفاده کنید.حرارت باید خیلی کم باشد تا با بخار برنج گوشت به آرامی پخته شود.می توانید در انتها کمی کره روی برنج بریزید.

به پیج اینستاگرامی «خوش خبر1» بپیوندید

بازار

همچنین ببینید

رونمایی از تندیس آتش‌نشان فداکار در کرمان

رونمایی از تندیس آتش‌نشان فداکار در کرمان

تندیس آتش‌نشان فداکار در بلوار شهید صدوقی شهر کرمان ، روبروی ایستگاه آتش‌نشانی رونمایی شد.