خراسان/ فاصله افطار تا سحر فرصت خوبی برای بازیابی انرژی در ماه مبارک رمضان است و میتوان با نوشیدنیهای مقوی بخشی از این انرژی را تامینکرد. شیربادام یکی از نوشیدنیهای ساده، خوشمزه و مقوی است که طعم آجیلی و بافت خامهای دارد و پیشنهاد میکنیم در این ماه یک بار آن را امتحانکنید. بادام با داشتن انواع گروه ویتامینها سیستم ایمنی بدن را تقویتمیکند و جلوی التهاب را میگیرد. مواد لازم:مغز بادام شیرین: به مقدار دلخواهآب: 3 تا 4 لیوان طرز تهیه: شیربادام طرز تهیه عجیبوغریبی ندارد. برای درست کردن آن باید مغز بادامها را از شب تا صبح در آب خنک خیس کنید. صبح آب آنها را بگیرید و بادامها را به همراه آبتازه و بدون اضافهکردن هیچ افزودنی دیگری در پارچ مخلوطکن بریزید تا ترکیبشوند. بعد از گذشت چند دقیقه مخلوط به دستآمده را با استفاده از یک پارچه تنظیف یا الک ریز، صاف کنید تا شیر از مخلوط جدا شود. میتوانید خمیر بادام باقیمانده را در ظرفی بریزید تا بعد از خشکشدن آن را آسیاب و از آن به عنوان آرد بادام استفادهکنید. شیربادام شما آماده است و میتوانید برای نگهداری آن از یک ظرف شیشهای دردار استفادهکنید. شما میتوانید شیر بادام خود را به مدت ۳ تا ۴ روز در یخچال نگهداری کنید.
بازار
نکته:1.میتوانید پوست قهوهای بادام خیسشده را قبل از مخلوطکردن با آب بگیرید.2. شیر مغزها از دو ترکیب جداگانه تهیه میشوند و تهنشین شدن موادشان کاملا طبیعی است. بنابراین بهتر است پیش از هر بار مصرف، ظرف اصلی آنها را خوب تکاندهید تا یکدست شود.3. غلظت شیربادام بسته به تعداد مغز استفادهشده و میزان آب اضافهشده دارد. اگر میخواهید شیربادام غلیظتری داشته باشید باید بدانید برای یک فنجان شیربادام غلیظ 72عدد (86گرم) بادام لازم است.4. در صورتی که نوشیدنی شیرین دوست دارید میتوانید شیربادام را با شیرینکنندههایی مانند عسل، سیروپ یا شکر شیرین کنید.
به پیج اینستاگرامی «خوش خبر1» بپیوندید