شناسایی ۵۱ بیمار کریمه کنگو
شناسایی ۵۱ بیمار کریمه کنگو

شناسایی ۵۱ بیمار کریمه کنگو

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۱ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده‌اند که متاسفانه ۳ نفر فوت شده است. تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد. تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد. این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است. ۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی. ۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام ۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام. ۴- خودداری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز ۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی. ۶- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال ۷- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) ۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته. ۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود. ۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید. بیشتر بخوانید: خطر «تب کریمه کنگو» بیخ گوش مردم/ مصرف گوشت تازه تا 24 ساعت ممنوع ثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور 47231 به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سازمان دامپزشکی کشور، بر اساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور، از ابتدای سال جاری تا کنون ۵۱ نفر بیمار مبتلا به تب کریمه کنگو شناسایی شده‌اند که متاسفانه ۳ نفر فوت شده است.تشخیص و درمان بیماری تب کریمه کنگو در کشور مهیا است و در هر نقطه‌ای از کشور امکان انتقال نمونه و تشخیص نهایی بیماری وجود دارد.تب کریمه کنگو بین انسان و دام مشترک می‌باشد و در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی، انسان مبتلا خواهد شد.این بیماری با رعایت چند اصول ساده بهداشتی رو به افزایش نخواهد رفت که به شرح ذیل است.۱- حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام‌ها و سمپاشی و ضدعفونی نمودن اماکن دامی. ۲- خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام ۳- خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن با ترشحات و خون دام. ۴- خودداری از کشتار دام در محل‌های غیر مجاز ۵- تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی. ۶- نگهداری لاشه تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال ۷- روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) ۸- اجتناب از خوردن جگر خام ونیم پخته. ۹- ویروس در برابر حرارت حساس است لذا پختن گوشت باعث از بین رفتن ویروس می‌شود. ۱۰- در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در حین کشتار و با بروز علائم بیماری، سریعاً به مراکز بهداشتی درمانی مراجعه نمایید.بیشتر بخوانید:خطر «تب کریمه کنگو» بیخ گوش مردم/ مصرف گوشت تازه تا 24 ساعت ممنوعثبت اولین فوتی مبتلا به تب کریمه کنگو در کشور

همچنین ببینید

مانع اصلی مذاکرات آتش بس غزه مشخص شد

مانع اصلی مذاکرات آتش بس غزه مشخص شد

ایرنا : غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس در اظهاراتی گفت که بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مانع تکمیل توافق آتش‌بس در غزه است.