پیش‌بینی افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال
پیش‌بینی افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال

پیش‌بینی افزایش قیمت غذاهای رستورانی در نیمه دوم سال

اکو ایران/ رستوران‌داران پیش‌بینی می‌کنند، در ماه‌های منتهی به پایان سال قیمت‌ها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوران‌دارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس‌های تهران گفت: وضعیت کسب وکار و درآمدها اصلا خوب نیست.رهبری گفت: تعداد مشتریان ما درحال حاضر فقط نسبت به نیمه دوم سال گذشته ۳۰ درصد کاهش یافته است. این فقط مربوط به رستوران‌ها و سلف‌سرویس‌ها نیست، بلکه وضعیت بیرون‌برها نیز همینطور است. مردم که پول نداشته باشند، نمی‌توانند از هیچ جا خرید کنند.او وضع کنونی را ناشی از گرانی شدید مواداولیه می‌داند. رهبری افزود: ما جنس را گران می‌خریم ولی نمی‌توانیم به قیمت سابق غذا را بفروشیم. برای همین رستوران‌ها دائم به ما قیمت جدید می‌دهند و ما پس از آنالیز آن را تایید می‌کنیم.رهبری افزود: هر نرخی که ما می‌دهیم، باید تعزیرات بپذیرد.

رستوران‌داران پیش بینی می‌کنند، در ماه‌های منتهی به پایان سال قیمت‌ها بیش از پیش رشد کند. مگر اینکه دولت از رستوران‌دارن با ارائه مواد اولیه مناسب حمایت کند.

همچنین ببینید

وال استریت ژورنال: شهر رفح با خاک یکسان شده است

وال استریت ژورنال: شهر رفح با خاک یکسان شده است

شهر مرزی رفح میان نوار غزه و مصر، زمانی یک مرکز تبادل تجاری شلوغ برای کالاها و مسیر پرتردد برای بازرگانان بود اما پس از حملات بی‌رحمانه رژیم صهیونیستی که خشم و نگرانی جهان را برانگیخته، با خاک یکسان شده و ساختمان‌های آن فرو ریخته است.