وزیر بهداشت: در بیمارستانهای بسیار مجهز و بزرگ، حتی یک مسجد هم وجود ندارد
وزیر بهداشت: در بیمارستانهای بسیار مجهز و بزرگ، حتی یک مسجد هم وجود ندارد

وزیر بهداشت: در بیمارستانهای بسیار مجهز و بزرگ، حتی یک مسجد هم وجود ندارد

جماران/ وزیر بهداشت گفت: در بیمارستان های بسیار مجهز و بزرگ، حتی یک مسجد هم وجود ندارد و نمازخانه ها در مکان های بسیار نامناسبی در نظر گرفته شده اند. بهبود این وضعیت برای ما یک رسالت است. توسعه فضای معنوی نه تنها برای پزشکان، اساتید و دانشجویان بلکه برای بیماران مهم و موثر است.

به گزارش وبدا، وزیر بهداشت گفت: شورای عالی فرهنگی در وزارت بهداشت احیا می شود و از یکی دو ماه پیش از معاون فرهنگی و دانشجویی خواسته شده که اقدامات لازم برای برگزاری این شورا با استفاده از ظرفیت ارزشمند اساتید علوم پزشکی انجام شود.دکتر بهرام عین اللهی در دیدار جمعی از فعالان قرآنی نظام سلامت که روز گذشته در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: اصلی ترین برنامه وزارت بهداشت در دوره کنونی، اجرای طرح "عدالت و تعالی نظام سلامت" است و انتخاب لغت تعالی، معنی دار است چراکه نظام سلامت نیازمند تعالی است. در جهان امروز، پیشرفت ها بیشتر جنبه مادی دارد و پیشرفت های معنوی و تعالی، کمتر رخ می دهد و بشریت با فقر شدید معنویات روبرو است و باید بیشتر به ارتقای سلامت معنوی توجه کنیم. وی افزود: می توانیم از ظرفیت ارزشمند و بی نظیر قرآن کریم برای ارتقای سلامت معنوی استفاده کنیم. علوم پزشکی با خداشناسی، ارتباط بسیار نزدیکی دارد و وقتی انسان، خودش را بشناسد گویی خدا را شناخته است. امروزه ۹۵ درصد از مدیران وزارت بهداشت و روسای دانشگاه های علوم پزشکی از نیروهای جهادی، انقلابی، قرآنی و متدّین انتخاب شده اند که این فرصت خوبی برای تحول در تربیت نیروهای متعهد، متخصص و متدّین به وجود آمده است. وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در بیمارستان های بسیار مجهز و بزرگ، حتی یک مسجد هم وجود ندارد و نمازخانه ها در مکان های بسیار نامناسبی در نظر گرفته شده اند و بهبود این وضعیت برای ما یک رسالت است. توسعه فضای معنوی نه تنها برای پزشکان، اساتید و دانشجویان بلکه برای بیماران مهم و موثر است. دکتر عین اللهی گفت: متاسفانه در مجامع علمی، کمتر آثاری از قرآن می بینیم و تصور می کنیم که قرآن حتما باید در نشست های قرآنی قرائت شود. در یکی از سمینارهای علمی برجسته خارج از کشور دیدم که وقتی محقق مصری می خواست سخنان خود را بیان کند ابتدا به قرائت قرآن پرداخت و پس از تفسیر آن، به سخنرانی پرداخت. می توان در سمینارهای بین المللی به بیان آیاتی از قرآن کریم و تفسیر آن پرداخت.  وی تصریح کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب بر نهادینه سازی فرهنگ قرآنی و اسلامی در نسل جوان تاکید کردند و در این زمینه، تعامل نزدیک تر حوزه و دانشگاه ضروری است. در دریای معرفت و علم قرار داریم اما شعار پیوند حوزه و دانشگاه تا کنون، تحقق چندانی نیافته که باید به اشکال مختلف از جمله اردوهای مختلف مانند راهیان نور عملیاتی شود. وزیر بهداشت گفت: شورای عالی فرهنگی در وزارت بهداشت احیا می شود. از یکی دو ماه پیش از معاون فرهنگی و دانشجویی خواسته شده که اقدامات لازم برای برگزاری این شورا با استفاده از ظرفیت ارزشمند اساتید علوم پزشکی انجام شود.دکتر عین الهی در ادامه گفت: امسال اربعین حسینی بسیار با شکوهی خواهیم داشت و باید برای تسهیل حضور دانشجویان و اساتید علوم پزشکی در راهپیمایی اربعین، برنامه ریزی کنیم و وزارت بهداشت این آمادگی را دارد که با برنامه های فرهنگی، قرآنی و معنوی، به این امر کمک کند.

همچنین ببینید

بازنشستگان در صف انتظار پرداخت حقوق

بازنشستگان در صف انتظار پرداخت حقوق

ایلنا : عضو هیئت مدیره کانون کارگران بازنشسته خرم‌آباد گفت: اصلاحِ زمانی پرداختِ مستمری کمترین کاری است که می‌توان برای بازنشستگان انجام داد. بانک‌ها بویژه بانک رفاه کارگران از تأخیر در تسهیلاتشان نمی‌گذرند، بازنشسته چگونه گذشت کند؟ مسئولان کمی انصاف داشته باشید!