داستان دیدنی عشق دختر آتشین و پسر آبی
داستان دیدنی عشق دختر آتشین و پسر آبی

داستان دیدنی عشق دختر آتشین و پسر آبی

کم خبر/ مدت‌هاست انیمیشین‌های جذابی مثل «درون و بیرون»، «انکانتو»، «روح» و... ساخته می‌شوند که هم بچه‌ها را سرگرم می‌کنند، هم برای بزرگترها دلنشین و پرمفهوم محسوب می‌شوند. آخرین نمونه از این داستان‌های تماشایی و پرمفهوم «المنتال» است. داستان در شهر عناصر می‌گذرد، جایی که آب، آتش، زمین و هوا که عناصر زندگی و حیات بر سیاره هستند به‌خوبی و خوشی در کنار هم زندگی می‌کنند. آتش‌ها اما کمی از جامعه رانده شده‌اند و برای همین در حومه شهر هستند، به‌آن‌ها اجازه داده نمی‌شود به موزه‌ها و نقاط دیدنی شهر بروند. اما آن‌ها هم مشکلی با این موضوع ندارند. اِمبر که از آتش است می‌خواهد با نادیده گرفتن آرزوهایش پدرش را خوشحال کند، وید هم که از آب است یک بازرس شهرداری محسوب می‌شود. این‌دو برحسب تصادف در مغازه پدر امبر با هم آشنا می‌شوند. مغازه‌ای که چون نشتی آب دارد باید بسته شود. امبر تلاش می‌کند مغازه‌ای که همه رویاهای پدر حول آن شکل گرفته را نجات دهد و در جریان ماجراجویی‌هایش به وید علاقه‌مند می‌شود. اما آب و آتش در المنتال نمی‌توانند با هم ازدواج کنند چون یکی باعث خاموش شدن آن یکی یا آن یکی باعث تبخیر این یکی می‌شود. (برای تماشای فیلم با دوبله فارسی کلیک کنید)

فیلم را خانوادگی ببینید

بازار

با تلویزیون هوشمند یا لپ‌تاپ به بخش فیلم و سریال کم خبر بروید و این انیمیشین زیبا و پرمفهوم را با دوبله اختصاصی به‌صورت خانوادگی تماشا کنید و لذت ببرید. با تماشای این انیمیشین شاهد یک ماجراجویی کمدی و بامزه خواهید بود و البته مفاهیم جالبی درباره امید، هدف در زندگی، دوستی و خانواده هم در ذهن کودکان شکل می‌گیرد. تماشای این انیمیشین در کنار والدین به کودکان توصیه می‌شود و همچنین مناسب بچه‌های زیر 9 سال هم نیست.  

>>> برای تماشای فیلم با دوبله فارسی کلیک کنید

پیشنهادهای دیگر ما را هم ببینید:

بازگشت باب اسفنجی با همان شوخی‌های بانمک 1402/05/26 - 19:00

ماجراهایی که در یک سفر دخترانه پیش آمد 1402/05/24 - 21:00

«پری دریایی کوچولو»؛ لایو اکشنی ماجراجویانه و خانوداگی 1402/05/10 - 17:00

همچنین ببینید

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد؛ملی کردن صنعت نشر از مهم‌ترین کارهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم بود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی مطرح کرد؛ملی کردن صنعت نشر از مهم‌ترین کارهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت سیزدهم بود

محمدمهدی اسماعیلی گفت: ملی کردن صنعت نشر یکی از مهم‌ترین برنامه‌های من از زمان تحویل وزارتخانه بود و این شامل یک چرخه کامل است. خوشحالم که امروز در حال رسیدن به خودکفایی کامل در حوزه کاغذ تحریر هستیم و چند کارخانه بزرگ در حال احداث داریم که در دوسال آینده تولید کاغذ در کشور از ۳۰۰ هزار تن عبور خواهد کرد و ما به صادرکننده کاغذ تبدیل خواهیم شد.