کوکپد/ مواد لازم 2 عدد تخم مرغ2/3 لیوان شکر2/3 لیوان روغن مایع2/3 لیوان نشاسته ذرت1 ق غ پودر کاکائو2 و یک دوم ق چ بیکینگ پودرنوک ق چ وانیل2 لیوان پر آرد سفیدمراحلتخممرغ و شکل و وانیل با همرن دستی بزنید تا یه دست شن سپس روغن اضافه کنید(میتونید بجای وانیل از گلاب استفاده کنیداما باید یه ق غ نشاسته و ۲ ق غ آرد اضافه کنید) نشاسته ذرت رو اضافه کنید آرد و بیکینگ پودر رو الک کنید و به مواد اضافه کنید در حدی اضافه کنید ک خمیر به دست نچسبد و لطیف باشد خمیر رو به دوقسمت تقسیم کنید به یکی پودر کاکائو یا رنگ های خوراکی اضافه کنید و به شکل دلخواه شکل بدید کف سینی فر رو چرب کنید و با فاصله از هم قرار بدید در دمای ۱۷۰ به مدت ۱۵ دقیقه نوش جان
آموزش تهیه شیرینی تنبلونه
برچسب ها آشپزی من شیرینی شیرینی خانگی