پذیرایی عزاداران با حلوا سه آرد مجلسی
پذیرایی عزاداران با حلوا سه آرد مجلسی

پذیرایی عزاداران با حلوا سه آرد مجلسی

کم خبر/ شهادت حضرت فاطمه الزهرا را خدمت همگی تسلیت میگمبراتون دستور حلوا سه آرد مجلسی رو اوردممواد لازمآرد سفید 125 گرمآرد برنج 125 گرمآرد نخودچی 125 گرمروغن‌مایع 200 گرمشکر 3 پیمانهآب 3 پیمانهگلاب یک‌دوم پیمانهمحلول زعفران 3 قاشق سوپخوریکره50 گرمپودر پسته و پرک بادام برای تزئین به دلخواهطرز تهیه:برای تهیه شربت حلوا، آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرات بگذارید. بعد از اینکه شکر در آب حل شد و جوش آمد، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش نمایید.برای تهیه حلوا، آرد سفیدِ الک شده را روی حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی رنگش تغییر کند. بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه کنید. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را اضافه کنید. کمی تفت دهید تا بوی خامی آرد نخودچی برود، ولی مراقب باشید, زیرا آرد نخودچی سریع می‌سوزد. روغن ‌مایع را اضافه کنید. حلوا را مدام هم بزنید تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن کند. کره ی همدمای محیط را اضافه کرده و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن درآید تفت دهید. شربت‌ ولرم را کم‌کم اضافه کرده و هم بزنید تا حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد. حلوا را در ظرف کشیده و بعد از خنک شدن رویش را با پودرپسته و گلهای رز با حلوا تزیین کنید.برای تست کردن رنگ حلواتون میتونیدکمی از آرد تفت داده شده را در ظرف کوچکی با کمی از شربت آماده مخلوط نمایید. اگر رنگ حاصله مطلوب بود، می‌توانید شربت را اضافه نمایید. زیرا اگر آرد به حد کافی قهوه‌ای رنگ نشده باشد و شربت را اضافه نمایید، رنگ حلوا روشن می‌شود.امیدوارم درست کنید وخوشتون بیادالتماس دعامنبه صفحه brotchen.kuchen

همچنین ببینید

احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

احتمال ابتلا به آلزایمر با مصرف این ادویه در غذا

نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که رژیم غذایی حاوی ادویه با فلفل قرمز با افزایش خطر زوال عقل مرتبط است.