دستور ویژه برای تهیه نان خرمایی نرم و خوشمزه برای افطاری

دستور ویژه برای تهیه نان خرمایی نرم و خوشمزه برای افطاری

کم خبر/ دستور ویژه برای تهیه نان خرمایی نرم و خوشمزهنان خرمایی ارد ۲ تا ۳ پیمانهاب ولرم یک دوم پیمانهتخم مرغ ۱ عددخمیر مایع فوری یک دوم ق غشکر یک چهارم پیمانهروغن مایع یک چهارم پیمانهنمک نوک ق چعسل یک ق غبکینگ پودر یک دوم ق موانیل یک چهارم ق چ

تو این فاصله بریم برای مواد میانیخرما ۲۰ عددگردوی خرد شده نصف پیالهدارچین یک دوم ق چهل یک دوم ق چیک ق غ کره اب شدهبرای راحتی خرما رو تو ظرفی بزارید آب جوش بریزید روش دو دقیقه بعد راحت پوستش رو جدا کنید هسته اش رو دربیاریدبا گردو و کره و هل و دارچین مخلوط کنید با پشت ق خوب نرم و له کنید بعد دستتون رو کمی خیس یا چرب کنید و گلوله های مساوری دربیارید تا آماده باشهخمیر که آماده شد پیش رو بگیریدو چونه های مساوی تقسیم کنیدپهنش کنید یه گلوله خرمایی وسطش بزارید و لبه هاش رو جمع کنید بعد کمی با دست روش رو فشرده کنید و با قیچی برش بدید به هشت قسمت و فرمش بدید و بچینید تو سینی فر روش رو یه پارچه یا نایلون بزارید تا آخر کار قبلی ها که آماده شده سطحش خشک نشهبعد فر رو روشن کنید تا گرم بشه تو این فاصله خمیر ها ده دقیقه ای استراحت میکنه در آخر روش رو با زرده تخم مرغ رومال کنید و کنجد بپاشیدفر با دمای ۱۸۰ درجه حدود ۲۵ تا ۳۰ دقیقه آماده اسدوستای گلم فیلم رو خوب ببینید تا راحت متوجه کار و برش قیچی بشید از صفحه آشپزی سحر

همچنین ببینید

سری دوم مصدومان لبنانی به تهران منتقل شدند

سری دوم مصدومان لبنانی به تهران منتقل شدند

ایرنا : بر اساس اعلام سازمان اورژانس استان تهران، دومین انتقال مصدومان لبنانی توسط کارشناسان این اورژانس‌ به مراکز درمانی پایتخت انجام شد.